< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1030. sayfa)
-
-
Ben 2 gün önce sordum hocam.altinkaynak fiyatıyla alıyorlar.2850 alış 2920 satış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 40gr külçe alsam ve satarken ne kadar fark/zarar olur ?
-
Banka hesabındaki altının fiziki olarak çekilebildiği bankalar hangileri? Kuveyt Türk bu hizmeti veriyor, başka var mı acaba?
-
Kartla alim yapılıyor mu, oralardaysan sorar misin🙏
aynı olay bi tanıdığın başına geldi epdkya şikayet etmiş en sonunda alabildim diyordu
-
EPDK mı? Hahaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kurum ismini yanlış yazmış olabilirim 😃 sohbet arasında olan bi mevzuydu eğer isterseniz sorar yazarım buraya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi kurum olduğunu bildiğim için boşluğuma geldi ve çok güldüm 😁
mobilden bakıyorum foruma da aynı olay dediğiniz nedir ? alıntıladığınız veya cevapladığınız bir yorum mu var
şu anda yok, birkaç ay öncesine kadar Garanti veriyordu, o da kaldırdı, sadece Kuveyt kaldı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yüzde 10 pahalı, 3 taksitle alcan,altın 3 ayda yüzde 10 dan fazla artarsa kardasın
22 ayarda bozdururken alış fiyatı çok açık kapanır elbet ama baya beklemesi lazım
ayarı düşük altın. sucukta peynirde sahtecilik olur da altında olmaz mı ? denetleyecek hükümet yok çünkü, başka şeyler peşindeler.
Bonus kartın puanı ile altunstore sitesinden gram altın alıp garanti bankasına gönderiyorum. Fiziki altın almam için hesaptaki gram altını bozdurup fiziki altın almam gerekiyor. Garanti bonus puan ile daha az komisyon ödeyerek fiziki altın nasıl alınır?
hocam biraz eski mesaj ama puan geldi mi bilgilendirebilir misin ? bir de hangi satıcıdan almıştın acaba ?
-
Merhaba geçen düşünürken aklıma geldi. gerçi riskli ve düzenleme gereken bir konu olabilir. malum bazı forumdaşlar alıyor bazıları satıyor. ayrı bir konu açılsa ve referanslı ve eski tarihli üyeler kendi aralarında ihtiyaç giderseler ara fiyatlardan. ilk mesajda güvenilir olanlar yazsa çünkü banka alış satışları arasında uçurum var. bu tarz bir konu başlığı açılabilir mi sizce?
-
20 liralık kupon için eski üyelerin hesabı hacklenip milleti dolandırıyorlar. Altın alım satma konusu olsa orayı yıkarlar. Ayrıca millet kuyumculara bile güvenmiyorken bireysele nasıl güvenecek? Değil referanslı eski üye 20 yıllık arkadaşım olsa altın alır satarken güvenmem.
-
Düşünce güzelde uygulamada olmaz yani sorunlarla baş edilmez 😃
Degerli musterimiz, Bankamizda kayitli kredi kart(lar)inizla birden fazla kuyum sektorunde gerceklesen harcamalar oldugu tespit edilmis olup, yasal mevzuatlar geregi, benzer nitelikli islemlerin cok sayida tekrar etmesi durumunda ilgili kartinizi kullanima kapatmak zorunda kalacagimizi uzulerek bildiririz. B016
Garanti bankasının gönderdiği şu saçmalığa bakın ya. Birden fazla dediği işlemde altustoreden puanları çevirip hesaba havale etmem, yoksa kuyumcudan bir tane işlemim yok. İllegal bir şey yaptık sanki zorunuza gittiyse kredi kartlarını kuyumcularda yasaklatın olsun bitsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X