< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1028. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim. Siz söyleyince 2 taksit ben de sipariş oluşturdum. Uygulamada puan geldi gözüktü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdieforme -- 22 Ekim 2024; 22:26:30 > -
Alışverişi yaptığınız an puan gözüktü mü hocam çünkü 14 kasımda yüklenir diyor da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kampanyanın altında 2.000TL kazandınız gibisinden tik oldu. Puanlar 14 kasımmış sizin dediğiniz gibi
-
Gram da olur mu acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gramı taksitle alamayacağınız için olmaz.
-
Peki üstteki bahsettiğiniz banka Hepsiburada yada pazarama harcamalarında veriyor mu puan içerik sarı olsa da
Okuduğunuzu anlamada ve matematikte sıkıntı var sanırım. Kolay gelsin.
-
Anladım dediğinizi farklı kampanya için demiştim postan nasi geçtiğini merak ettim sarı lar için
Gayet de anlıyorum efendim:)
-
Alırken taksit olmadığı için olmaz demek istemiş ilk taksitli alışverişe demiş kampanya da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar,
İmkanı olanlar için yurt dışından altın getirmek daha düşük fiyata mal oluyormuş. Malum bizde altına vergi var. Hesaba göre yurtdışından 1 kg altın alınırsa Kapalıçarşı' da 89.200 dolar iken yurtdışında 84.550 dolar yani paylaşılan tarihteki fiyatlara göre tam 4.650 dolar daha ucuza mal oluyormuş. Bu durumda biz iç piyasada altını yaklaşık %5.5 daha pahalıya satın alıyoruz. Kısacası şayet bu altını yurt dışında bozdurmak isteseydik tüm maliyetlerimize ilaveten bir de %5.5 zarar eklemek gerekiyor.
Tabi ülkemize kaçak yollardan dünya fiyatlarına yakın her türlü altın getirilebiliyor ancak yasal olarak yurt dışından bir yolcu yanında 175 gr.? altın getirebiliyor diye duydum veya okudum bir yerlerde. Bu işin aslı astarı nedir yani yurt dışından yasal altın getirmek ve eğer doğruysa nasıl yapılır, nelere dikkat edilir ve hangi ülkelerden ya da kimlerden alınabilir? Misal Gürcistan' dan veya İran' dan alınır mı? Bilgisi ve tecrübesi olan yazarsa hepimize çok faydalı olur.
Not: Mesajımda bahsettiğim kg altın görselini buldum ve düzelterek paylaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 23 Ekim 2024; 22:20:21 >
-
N11 ve Hepsiburada harici taksitli bilezik veren e ticaret sitesi var mı arkadaşlar? Ajdası hangi satıcının güzel ahlatçının rezalet de.
Pazarama Sevim gold
Şimdi kontrol ettim 2 taksit yapıyor maximuma n11 de 3 taksit
yatırımlık için alınır da, bi yandan takı olarak kullanılacaksa hiç güzel değil. birleşim yerinde kaynak gözüküyor hem de tırtıklı yuvarlak tasarımı güzel değil. Diğer satıcılarda daha güzelleri var :D
-
Çıktığınız ülkeye göre değişir. Genelde nakit ve eşdeğeri olarak 10.000 dolar üzeri taşımak sıkıntılı. Bu da 110 gram yapar, değmez. Külçe de nakite girer.
Bilezikte durum farklı biraz. Mesela almanyadan türkiyeye gelirken alman gümrüğüne kolunuzdaki bilezikleri beyan ederseniz, Türkiye'ye girişte ve tekrar almanyaya dönüşte sorun çıkmaz.
Kaçakçılığın olması zaten bunun yasal yolunun olmadığını gösterir.
-
maalesef her kampanya gibi aşağıdaki ürünlerde puan gelmez
Market, Yatırımlık Altın & Gümüş, Kontör, Simkart ve Hat, Uçak Bileti kategorilerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında değildir.
-
Hanım ne derse o oluyor bizde. O beğeniyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X