10 gr alınırsa HB üzerinden 12.6% zarar oluyor totalde. Puan vs. gibi şeylerle bu oran %5'lere kadar düşürülebilir (malum 2000 tl puan kampanyasına göre). 3 taksit + puan ile kafa kafaya gelebilir. |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1027. sayfa)
-
-
10 Gr bilezik için demiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazarama dan maximum dan ekmek çıkıyor mu arkadaşlar .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim gördüm en mantıklısı altın için darphane altın sertifika li ürün almak hem komisyon yok hemde altın ile aynı oranda artıyor
Varmı bilgisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat pazarama deneyen oldu mu? (1000/200) Ayrıca kredi kartıyla alan için sonraki ay ödeme olur.
IAR yı hiç bilmiyorduö. Daha yeni duydum. IAR uygulamasından aldığımız altını sonradan fizikiye döndürebiliyor muyuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock2010 -- 21 Ekim 2024; 23:20:19 >
suan orda fiyat 3391 tl kardeşim uçuk
-
Kuyumcular kredi kartına ne kadar komisyon koyuyor? Taksit ile alsak ne kadar vade çıkar? Güncel komisyonlar hakkında yorumu olan var mıdır?
Yarım yamalak bilgi vermeyin hocam döndürülüyor fizikiye.
O zaman bankalardaki gibi Fx işlem gibi bir çalışma sistemi de var. Peki güvenilir midir?
Yeni duyduğum ve hiç bilgim olmadığı için soruyorum. Güvenilir bir platform mudur?
Pazarama yok listede
Ben örnek olarak verdim diğer sitelerde satan da var altin
Tamam hocam kredi kartıyla ödeme yapıp teslimat oluşturcaksınız işte
Bu maximum kampanyası altında geçmiyor. Kurallarda öyle yazmışlar. Ben mi yanlış anlıyorum?
-
altın alışverişlerinde kredi kartı kampanyalarının hiçbiri geçmez ancak bazen hb %2 indirim yapıyor mesela bugün olduğu gibi plastikle 3 taksit sarıkıza yatırmak isteyenler için...
-
Arkadaşlar merhaba, Ankara'da mağazadan yaklaşık 50 gram altın alacağım kredi kartı 3 taksitle. Uygunluğuyla bildiğiniz bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz ne civarda komisyon ekleniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocareis0685 -- 22 Ekim 2024; 18:8:41 >
-
Link varmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X