Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.971
Cevap
1.406
Favori
2.276.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10231024102510261027
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satıcı kim ürün nedir acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni başlayacağım her ay maaşın bir kısmı ile altıın alsam iyi olurmu internetten nereden uyguna altın alabilirim.

• Caycumali67 C kullanıcısına yanıt

Gram-çeyrek vs alacaksanız fiziki olarak almanızı tavsiye ederim. Eğer işçiliksiz bilezikle değerlendirmek istersen 10 gramlık olarak ajda-kibrit çöpü bileziklere bakabilirsiniz ve internetten alırsan kredi karta peşin 3 taksit imkanı bulunuyor. Kuyumcularda taksit yok ve ha para varsa peşin alırsınız. Karar size kalmış.

• Pttavm deneyen varmı maxipuan

• Selamlar. Kuveyt Türk’ten alınan fiziki sarıları hiç satan oldu mu? Satış sırasında herhangi bir sorun yaşanmıyor değil mi? (Kuyumcuların bozarken makası yüksek tutması vs)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maksimum kart 25bine 2 bin puan kampanyası geçerli olan bir yer var mı acaba

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit ile veren güvenilir site(ler) önerebilir misiniz?

• Grasputin G kullanıcısına yanıt

avantajlı fiyat ve satıcı nerde bulursam oradan alıyorum. n11, hepsiburada ve pazaramada aldım bugüne kadar. ödeme seçeneklerinde taksitlere bakmayı unutmayın.

ilgili sitedeki satıcılar şunlar:

aga külçe/aga dijital (ajda bileziği güzel)

ahlatçı (ajdası tırtıklı ve birleşim yeri göze batıyo tavsiye etmem ama yatırımlık alabilirsin)

rima gold

minted

gibi satıcılardan alışveriş yaptım bugüne kadar.

• fondeep kullanıcısına yanıt

Ben kuyumcudan külçe gram bozdum,içinde 50 gram mı 100 gram mı Kuveyt Turk külçesi de vardı. IAR külçe ile aynı fiyattan aldı Kıveyt Turk külçesini. İstanbul Borsasında işlem gören firmaların ki tam saflıkta kabul ediliyormuş. İstanbul Borsasında işlem gören firmalar sanırım IAR,Nadir Gold ve İSTGold.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Ekim 2024; 1:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fondeep kullanıcısına yanıt

Kuveyt geçen gün 95 gram altını fizikiye çevirmek için 11 bin TL istedi. Siz nasıl yaptınız hocam?

• mf.kaya M kullanıcısına yanıt
    Ben fiziki satın almıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

9 eylülden sonra komisyonu yüzde 4 oldu yani hesap doğru hocam.burada siz şuna karar vereceksiniz Kuveyt piyasaya göre neredeyse 100 lira ucuza bozuyor yani kafadan 9500 zarar edeceksiniz.ama fiziki çekip önce 11000 verip sonra bozmak daha fazla zarar ettirecektir.kuveyt bunu bildiği için oranı bir anda yüzde 4 e çekti bu sayede paranız içerde sıkıştı.bu aşamada BDDK ya şikayet edebilirsiniz çünkü siz altını büyük ihtimalle yüzde 1 Ken aldınız ama kendileri teslimi geç yapıp hemde yüzde 4 den yapıyorlar.

• Evet hocam beni %1 olayı cezbetmişti. BDDK olayını bir yazacağım mantıklı geldi ama bir şeyi değiştirmeyecegini de düşünüyorum maelesef

Bende aynı durumdayim

• Direk uygulamadan satınca mi mantıklı fiziki alıp satmak mi

https://www.nadirgold.com/hesaptan-fiziki-altina

Alternatif olarak bunu dusunebilirsiniz.

• shaolee S kullanıcısına yanıt
    Burada komisyon daha fazla 1 kiloda bile yuzde 4.5

• deepest red D kullanıcısına yanıt

Kapali carsi fiziki altın alış fiyati 3040 tl civari gozukuyor, bankadan bozdugunuzda 2850 civari olmasi lazim. Nadirgolddan fizikiye cevirip piyasada bozdugunuzda muhtemelen daha karli olur. Hesabi yapip ona gore karar vermek lazim.

• Merhaba

Şu an kredi kartına taksitli gram altın nerden alabilirim. Alıp nakite çevireceğim.

Teşekkürler

• redsock R kullanıcısına yanıt

Hepsiburada.com 22 ayar bileziklerde vade farksız 3 taksit yapıyor..

Fakat beklerseniz 1-2 günde bir %3 fiyatlarda indirim yapıyor tam o zaman 3 taksitle almak çok mantıklı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 10231024102510261027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.