Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.971
Cevap
1.406
Favori
2.276.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satıcı Hepsiburada mı peki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsock -- 6 Ekim 2024; 21:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hazır altın biraz gerilemişken Hepsiburada ve Maximum kampanyasını yapan var mı? 25.000₺ taksitli satışa 2.000₺ indirim kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Wyatt_ -- 9 Ekim 2024; 7:54:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Selamlar...
    İlk defa gram alacağım da bu farklı markaları merak ettim. Alırken hangisini tercih etmeliyim, fark ediyor mu satarken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulelele kullanıcısına yanıt

Ayar farkeder tabi ki fiyatı da farkeder. Bilezik 22 ayar en iyisi ama alamazsan 18 ayarın altına düşme. Küpe de aynı şekilde ama küpede 14 ayar da olabilir.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Daha önce çok satış yapmış satıcıları tercih edin. Bunun dışında nerede, kimde ucuzsa onu alın. Satarken fark etmiyor.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Nadir, ahlatcı falan fark etmiyor yani tamamdır, teşekkürler.

• fiiliyol kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Gram külçe altınları bankada gram altın hesabına geçirirken Ziraat ve İşbank experleri IAR, İstGold, Nadir haricindekii külçeleri tam gram karşılığı olarak geçirmiyor. İstanbul Borsasınfa işlem gören sertifikalı firmaların tam karşılığı olarak hesaba geçiriyorlarmış.

Alırken IAR (İstanbul Altın Rafinerisi), İstgold ve Nadir alın yani. Ben bunu yaşayalı 6 ayı geçti,şuan bu firmalar değişti mi yenisi eklendi mi bilmiyorum.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Önemli bir bilgi.

• Yarım altın nereden uyguna alinabilir kredi kartı ile acaba

ben olsam banka hesabına yatırmam. bozdururken 150 tl piyasadan düşük bozuyorlar

Onsa ve ahlatçı da uzun süredir bu listede. eğer bankaya yatırmaya, dijitale çevirmeye niyetiniz varsa buna dikkat edin.

https://www.borsaistanbul.com/files/borsada-bar-kulce-ve-granulleri-islem-gorebilecek-rafineriler-listesi.pdf

Bankaya yatırırsanız tekrar fiziksele çevirmek için ya çok ücret ödersiniz ya da çok ucuzdan bozarsınız. Bankaya giren kolay çıkmaz.

Fiziksel altını saklayacak durumunuz yoksa ya da uğraşmak istemiyorsanız borsada işlem gören altın kağıtlarında hem makas yok, hem vergi yok. Bunları alın ZGOLD, GLDTR, ALTIN.S1 (Aracı kurum ya da bankaya göre değişen az biraz hisse senedi komisyonu ödersiniz. Ayrıca yatırım hesaplarından MKK(devlet) aylık saklama ücreti keser 2-3-5 lira)

• Arkadaşlar 15 gr dümdüz işlemesiz vs ajda bilezik almak istiyorum. internette hiç 24 ayar görmedim. hep 22 ayar var. Böyle mi oluyor bileziklerde? Bir de aşağı yukarı hangi fiyattan alırsak uyguna almış oluruz bilgisi olan var mı? Kuyumcu dolaşacağım bu arada internetten almayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 13 Ekim 2024; 20:11:41 >
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt

Bilezik 22 ayar oluyor zaten 24 olmaz

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt

bilezikte 24 ayar olmaz. sadece külçe altın 24 ayar oluyor. internette 22 ayar hurda alım fiyatını araştırın. o fiyatın üstü kuyumcu için kardır. o fiyata ne kadar yakın alırsanız o kadar iyi

• Banka kampanyaları sayan var mı arkadaşlar?

• 22 ayar ajda bilezigi 3 taksitle aliyorum muhabbetleri duydum.
    22 ayar bilezigi internetten alip bozduran arkadas varsa %kac zararla bozuluyor.
    Tecrubesi olanlar kisaca bilgi verip yardim ederse memnun olurum

• nabiaga kullanıcısına yanıt

harem altının sayfasından 22 ayar alış fiyatına bakın. kaç gramsa çarpın kuyumcunun alış fiyatını görebilirsiniz. bu fiyata yakın alır kuyumcular, belki az aşağı yukarı oynar.

https://www.haremaltin.com/

• nabiaga kullanıcısına yanıt
    3 4 bin zarar olur

• elif6634 E kullanıcısına yanıt

3 4 bin ne? Ne miktarda alinca o zarar oluyor, net aciklarsaniz?

Benim gordugum

İntermetten 22 ayar bilezik alip kuyumciya satma arasinda %12 fark ouyor. 3 taksitle alinan kartlar var.

• 
Sayfa: önceki 10241025102610271028
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.