< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1032. sayfa)
-
-
teşekkür ederim. havale ile alabilirim ama bir şey olur mu diye korkuyorum :(
daha önce havaleden sıkıntı çıktı mı hiç bu sitede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulelele -- 4 Kasım 2024; 17:21:45 > -
Kart veya havale farketmez site için diye düşünüyorum hocam. Eft nin açıklama kısmına gene ne için eft yaptığını yazarsın ama.
Sonuçta ben ve çevremden alan oldu bu siteden ve bir sıkıntı yaşamadık..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazarama banka kampanyalarıni deneyip puan veren banka varmı sarı metal için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada.com üzerinde ahlatçı da %2 indirim var. Ne dersiniz değerlendirilir mi ?
-
Peşine taksit yok sanırım Ahlatci/hb'de
3 taksit yapıyor hocam hala aynı şekilde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 taksitle yapıştırdım 10gr. Fark makul geldi bu sefer bence değerlendirilmeli.
Hangi firma hocam?
-
Hepsiburadanın bankalarla anlaşması arada değişebiliyor. Hep aynı değil.
Sepete atmanıza kart no girmenize gerek yok. Ürün sayfasında kredi kartı taksitleri kısmına bakarsanız İş bankası ve Ziraat kredi kartları dışında hepsine vade farksız 3 taksit yapıldığını görebilirsiniz. Hatta İş bankasındaki vade farkı ziraatten daha çok.
-
Aynı fikirde misin
Evet aynı fikirdeyim altına günlük bakılmaz. Yaklaşık 6 ay önce de burada benzer yorumu yapmıştı birisi şimdi durum ortada.
Arkadaşlar, sizce bu düşüş değerlendirilip 3 taksitle yatırımlık altın alınır mı?
Şubat ayında gram altın üzerinden borç ödemem var, şimdiden alayım diyorum..
Ankarada ucuz külçe altın alacağım bildiğiniz yer var mı ? Her kuyumcu kafasına göre rakam farklı fiyat veriyor.
Böyle ani iniş-çıkış olan günlerde fiziksel altın tabelasına aynı gün, aynı oran yansımaz. Makası açarlar. Fiziksel altın alım satımı için böyle günler pek uygun değil.
Şubat a da daha 4 ay var. Altın borcu da şakaya gelmez, girilebilecek en riskli borç. Şahsen ödeyebileceğim en kısa sürede altını bağlar, TL'ye çevirirdim borcu.
-
Hocam, gram altın söz konusu olduğunda benim öyle bir şansım var ki eyvah eyvah..
Ben alırım altın çakılır, satarım uçar..
Borç alırım, aldığım gün dibi yakalarım öderken tepeyi..
Gram altın herkes için güvenli limandır benim için zararın adıdır..
Hâşâ isyan değil ama durum bu..
boyle bir sey oldugunu dusunuyorsaniz iki sebep olabilir:
- trendlerin sonuna yetisiyorsunuz cunku bu konuya olan ilginiz pek yok, birileri dedigi zaman dikkatinizi cekiyor, o da genelde son zamanlarinda dikkatinizi cekiyor, yani herkes konusurken, yani herkesin dikkatini cekecek kadar yukselmisken sizin de dikkatinizi cekiyor. o anda alirsaniz da genelde zaten tepe oluyor, dusuyor, sizde boyle bir etki birakiyor
- aldiginiz seyi fazla yakindan izliyorsunuz ve hemen yukselmesini bekliyorsunuz, halbuki rahat biraksaniz, mesela her gun ufak ufak alsaniz, yukselisini ya da dususunu anlik veya saatlik takipten vazgecseniz, o kadar gozunuze batmaz. ufak bir dusus yureginize oturuyor, o yuzden surekli kaybediyorum psikolojisine giriyorsunuz, halbuki yukselse bir kere sevinirsiniz ve sonra unutursunuz. genelde bu yasadiginiz herkesin basina geliyor o yuzden bu konularla ilgilenmeye baslamak istiyorsaniz gunlukten daha yakin takip etmeyin, zaten anlik alsat yapanlar haricinde kimseye bir faydasi da yok
-
Hocam 7/24 ekonomist dinlediğim, traderları takip ettiğim dönemde de uzak kaldığım dönemde de gram altın bana zarar yazdı..
Gömleğin düğmesini bir yerde yanlış ilikledik, daha da düzeltemedik..
Yaşadığım süreci anlatsam kitap olur ama kimsenin canını da sıkmak istemem, emin olun içten içe üzülürsünüz..
Hatta çevremdekiler bana "Alacağın zaman söyle altınları satalım, sattığında da alalım." diye takılıyorlar..
Alıştım anlayacağınız..
Vardır bir hikmeti deyip geçiyorum..
Yapacak bir şey yok..
Bu rakamı veren yer neresiydi ? Bende yarın etimesgutta soracağım yazarım buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X