< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1034. sayfa)
-
-
Bu mantıkla her 1 gr altın alımında 200 lira indirim olur. Maximum'da farklı günlerde her 2000 lira üzeri harcamaya da 200 lira geliyor bu ay boyunca. İkisi birleşirse 3300 liradan 400 lira indirim gibi olmuş olur.
-
E-ticaret kampanyasından gelen 200 2. Harcama için geçerli. Yani ilk alışverişe sadece 200 pazarama puan gelir. 2. Harcama içinse sadece e-ticaret den 200 maxipuan gelir. 400 nerde hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 13 Kasım 2024; 22:0:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneyen varmi 200 lira indirim + %5 pazarama puan geliyormu
pazaramadan alışveriş yaparken maxipuan kullansak ama karttan çekilen tutar yine 2000 tl ve üzeri olursa puan geliyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oluyor.
Arkadaşlar kuveyt Türk hesaptaki altını fiziki teslim için yüzde 4 komisyon alıyor. Bu komisyonu ödemeden bu altını nasıl fizikiye çevirebilirim daha önce bir şekilde yapan oldu mu? Benim şuan bildiğim seçeneklerden biri e-harem altın. 500 gr için 10 gram ücret alıyor . Yani yüzde 2 . Ama bu site güvenilir mi bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chipparacıabi -- 14 Kasım 2024; 9:32:12 >
Bu site güvenilir mi hocam
Merhaba, ilk defa yatırımlık 22 ayar işçiliksiz bilezik alacağım. Hangi siteden almalıyım en güvenilir ve en uygun olacak şekilde nasıl yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar geçen ayın 25.000 üstüne 2.000 maxi puan kampanyası yatan var mı?
Simdi aldım 700e yakın puan kullandım 200 maxipuan +136 pazarama puan geldi
Altın beklentiniz nedir bu seviyeden satılır mı?
Garanti Bankası'nın sistemi arızalı idi.
Flo cüzdan'a ve hepsipay' yükle çek yapanlar vardı.
Sistemi düzelttiler ve şu an herkese karşı ekstra dikkatli davranıyorlar.
Bankaları bu şekilde dolandırırım yolumu bulurum diyenler şu anda aynı işlemleri Denizbank ve TEB üzerinden yapmaya devam ediyorlar.
-
Maximumsa dediğiniz kampanya 15 inde yatacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazaramada Çorumlu da sayaç işliyor mu ?
işliyor.
-
Eyvallah hocam
Altın ne düştü be, bugüne kadar trump gelecek diye ralli yapmış demek ki.
-
daha da düşer mi acaba ekleme yapmak için erken mi geç midir
-
bilemiyorum ama uzun vadede kazandırabilir de, kısa vadede 80 düştüyse 20 yükseliyo tekrar 60 düşüyo bir kaç gündür böyle gidiyor. bakalım nerede duracak ? 1-1.5 ay önceki altın ons fiyatlarına döndü
YTD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VADev -- 14 Kasım 2024; 18:15:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X