Tepeüstü, Alemdağ Cd 606/A, 34771 Ümraniye/İstanbul Meydan Kuyumculuk Ya aynı fiyatı veriyor ya da az daha iyi fiyat veriyor. |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1036. sayfa)
-
-
Cumartesi kuyumcuya uğradım, elimdeki bilezikleri 2.725 tl den aldı sattığı bilezikleri de 2.760 tl den sattı 13 gram bileşiği 2*10 yapmış oldum. Bence çok da zarar ettiriyormuş satarken:)
-
hangi kuyumcu hocam burdakiler hurda fiyatından alıyor. sizin bilezikler hurdaya mı gitti tezgaha mı ?
-
Onu bilemem ben çıktıktan sonra tezgaha mı koydu hurdaya mı :) İzmit’ten aldım. Size daha mı ucuz fiyat verdiler? Bence zaten bu fiyatlara geri alıyorlar her kuyumcu. 2.700-2.800 arasına, yani satış fiyatının 40-50 tl altına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 18 Kasım 2024; 19:13:53 > -
Merhaba. Parafparaları kullanıp altın alabılecegımız sıte varmı? Altungoldda kullanılmıyor -
Pazaramada kullanabilirsiniz
-
Malesef o da olmuyor
-
Gram satarken markanın bir önemi oluyor mu?
Ben de rekor kuyumculuk üretimi gram var da merak ettim. -
Açtınız mı puan ile ödemeyi kapalı duruyor -
Actırmıyor malesef
-
1-2 saat önce aldım. Tekrardan deneyin ya da uygulamayı silip tekrar yükleyin. Olması gerekiyor. Çorumluyu deneyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salaRus -- 19 Kasım 2024; 18:21:5 > -
Hocam cok tesekkur ederım. Uygulamayı sıldım tekrardan yukledım bu defa oldu. Cok ılgınc.
tekrardan tesekkur ederım
-
sertifikası varsa farketmiyor
-
Cahilliğimi mazur görün, Çorumlu ne, kim, neresi. -
Kredi kartı puanı ile altın alabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar? Fiziki istemiyorum -
Dün veya bugün kuyumcudan gram fiyat bilgisi alan oldu mu, satış ne kadar? -
Hocam sizin aldığınız muhtemelen nakit fiyatı eğer kuyumcudan da kart ile alsa idiniz %6 civarı kart komisyonu eklerdi. O da 3.180 TL gibi bir şey.
-
genelde buna benzer fiyatlar verirler
www.haremaltin.comCanlı Altın Fiyatları & Anlık Altın Fiyatları - Harem Altınhttps://www.haremaltin.com/altin-fiyatlari -
Teşekkürler hocam. 3150 altında söyleyen olmadı. -
Axess pazarama 3000/300 puan gelmiş. Sarıkız deneyen oldu mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X