|
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1035. sayfa)
-
-
22 ayar hurda altın değerinden sizden alır. 2 adet 10 gram bileziğin güncel satış bedeli ne ise size o fiyattan satar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dobruca -- 15 Kasım 2024; 19:30:51 > -
Aşağı yukarı 22 ayar satış fiyatından 300 tl düşük alış fiyatına alıyor :(
-
22 ayar bilezik için kuyumcu 2760 tl fiyat verdi. Nasıl ?
-
nerede hangi ilçe?
-
güzel fiyat
-
Arkadaşlar, pzrma’dan saglm kart kampanyasında gecerli satici var mı? -
Kaç gram? -
Hangisi acaba -
Pazarama Axess kampanyasi işliyor mu sarı da 300 e 300 -
Bunu ben de merak ediyorum. Deneyen varmi? -
Fazla hocam. Ben de kuyumcuyum bizde makas 200 lirayı geçmez. Ayrıca eğer bilezik benim kendi sattığım ürünse ve kullanılmamışsa hurda fiyatından almam ben ama aksi durumsa hurdadan alınması normal. Fakat bileziği hurdadan veriyorsanız vermeden bükün ki başkasına kaktırmasınlar normal fiyatından.
-
Altunstore güvenilir mi arkadaşlar ne müşteri hizmetlerine ne de canlı desteğe ulaşabiliyorum -
Arkadaşlar, şu an kuyumcularda 22 ayar alış fiyatı ne kadar?
Canlı sorma şansı olan var mı? -
Hurda ile kullanılmamış arasında kaç lira oynar? -
haremaltin.com dan bakın. yaklaşık fikriniz olur. burada her yerden adam var. her kuyumcu ayrı fiyat verir.
-
Kuyumcular oradaki alış fiyatını bile vermiyor..
Resmi olarak 150 lira fark var, o bile yetmiyor adamlara 🤨
Neyse, kâr-zarar bozdurduk artık.. -
Bu şekilde kampanyaları ben de uzun süre kovaladım. Geçen gün 1 gram altına ihtiyacım vardı sitelerde 3.400 civardıydı kargo vs ile uğraşmak istemediğim için mahalledeki kuyumcudan aldım fiyatı 3 bin tlydi. Bu kadar fark olmasına çok şaşırdım.
-
istanbul altın rafinerisi için görüş nedir makas aralığı en az olan kurum sadece 14 15 tl oynuyor al sat arasında sizce güvenilir mi ?
-
Platformu diyorsanız bence güvenilir. Altını fiziksel olarak almayı tercih ediyorum ama dijital alacak olsam oradan alırdım. Şahsen bankalardan daha fazla güveniyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X