Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1042. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.852
Cevap
1.398
Favori
2.257.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O bütün kampanyalarda yazıyor ama geçerli oluyor genelde.

• pazarama kart kampanyası ve taksit oalyı sadece maximuma mı özel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 22 Aralık 2024; 21:37:42 >
  • dobruca D kullanıcısına yanıt

hocam bende düşünüyorum ama güven konusu biraz var, bankalar vs olsa insan güveniyor ama iar sonuçta banka vs değil, nasıl bir güvence veriyor? ne kadara kadar devlet teminatı var belli mi?=

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Güven konusunda sıkıntısı olmaz ama 1gr 3400 diyor. Fiyat yüksek değil mi bana mı öyle geliyor
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    Yanlış mı baktınız acaba hocam 3015 alış 3025 satış şuan için (fiziki olmayan)
    Gerçekten sadece 10 TL mi makas var?
  • altan2144 A kullanıcısına yanıt
     Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile )
    Teşekkür ederim.
    Yol hocam devlet teminatı olduğunu sanmıyorum özel bir şirket sonuçta ama dünden bugüne başlayan bir şirket değil köklü bir şirket Biraz araştırırsanız detaylı bilgi alabilirsiniz yanlış yönlendirmeyeyim.

teşekürler peki hocam bu pazarama bilzek almak istiyorum taksit ve kampanyalar sadece maximum özel mi?

Pazaramadan işlem yapmadım hocam hepsiburada n11 ile yaptım birçok kartta taksit vardı

hocam oralarda pahalı ama hepsiurada özellikle

Zaman zaman altında %2-3 indirim yapıyor hepsiburada onu beklemekte fayda var
    Fizikiye bakmışım hocam ben evet. Genelde hel fiziki alırız biz ama şu internet üzerindende almayı çok istiyorum, bir türlü öğrenemedim şu işi. Nerden almak en mantıklıdır, nelere dikkat edilir vb
  • batarist B kullanıcısına yanıt
    1. netten fiziki almak, kuyumcuya göre bir tık pahalıdır, sebebi komisyonu ve kargo sigorta güvenlik masrafları sebebiyle tuzlu olur.
    2. bilezik alacaksanız hepsiburada, n11, trendyol ve pazarama 2-3 peşin fiyata taksit yapıyorlar. oradaki satıcıları %95'i iyidir, içiniz rahat olsun bugüne kadar 4-5 farklı satıcılardan alışveriş yapmıştım. Yorumlar varsa onlara bakarak, inceleyerek hareket edebilirsiniz. Bi tek ahlatçının ajdasını hiç beğenmiyorum, kötü işçilik var.
    3. banka kart kampanyalarına bakın, hesaplayın hangisi avantajlı gelirse onu tercih edin oradan alışveriş yaparak kombolayarak, kuyumcuya aynı fiyata veya uyguna getirebilirsiniz. Kart puanı varsa birlikte kullanıp alabiliyorsunuz çoğu firmada
    Hocam fiziki olarak aldınız mı hiç?
  • mstf196 M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam fiziki almadım hiç iardan.
    İar fiziki teslimatta komisyon ücretleri ne kadar hiç baktınız mı hocam uygulamadan
  • mstf196 M kullanıcısına yanıt
    Fiziki altınla ilgilenmiyorum hocam, siz de uygulamasını indirip bakabilirsiniz
    Kayıt olmak gerektiği için sormuştum yine de teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.