100 gram için yaklaşık 5 bin lira. 1 gram için ise 175 lira yaklaşık. |
Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1043. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam peki uygulamadan altın sattıktan sonra banka hesabına havale etmek için komisyon oranı nedir
-
Denemedim.
-
arkadaşlar bu kartlarda neye göre taksit oluyor. 3 taksit diyenler var ama ben hiçbir sitede görmedim. kredi kartına göre mi seciyorlar? 3 taksit alan kimse var mı aldılarsa hangi siteden ve hangi kartla aldılar yazablirler mi ?
-
Arkadaşlar şuan alış satış kurlarına baktığım zaman 22 ayar işçiliksiz 10 gr bilezik satış fiyatı olarak Satış Tutarı: 27.263,86 TL'dir. olması gerekiyor. Ancak internette vb 30'dan aşağı neredeyse yok. Herkes kafasına göre altın kurumu belirliyor nedir bu? Bir yakınımızın düğünü olduğu için acil bilezik almam gerekiyor en uygun şekilde nereden temin edebilirim? Bir de bunun asıl olması gereken fiyat nedir? Teşekkürler.
-
ben hepsiburada dan alıyorum . Şuan durum nedir bakmadım ama en son 3 taksit yapıyordu . 3 taksit 30.500 gibi bir fiyata alabilirsiniz. nakit varsa kuyumcudan 28500 gibi fiyatlara alınabilir. 27200 e anca sizden alırlar o fiyata kimse satmaz.
-
genelde fiyat düşeceği zaman indirim olur :)
-
Gram çeyrek vs de hiçbir yerde olmuyor diye biliyorum. Ziynet kategorisine girenlerde taksit oluyor örneğin hepsiburada n11 pazarama ajda bileziklerde 3 taksit yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabi hocam onlar da işi biliyor hatta fiyatlar yükselmeye meğilli düşmeye nazlı oluyor:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilezik almayı denemedim hiç. bileziklerde oluyor o zaman anladıgım akdarıyla.
-
sadece 22 ayar bileziklerde oluyor taksit. gram altın, çeyrek, yarım, tam gibi çeşitlerde olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X