Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.852
Cevap
1.398
Favori
2.257.136
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
Giriş

100 gram için yaklaşık 5 bin lira.

1 gram için ise 175 lira yaklaşık.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

hocam peki uygulamadan altın sattıktan sonra banka hesabına havale etmek için komisyon oranı nedir

• nDise kullanıcısına yanıt

Denemedim.

• arkadaşlar bu kartlarda neye göre taksit oluyor. 3 taksit diyenler var ama ben hiçbir sitede görmedim. kredi kartına göre mi seciyorlar? 3 taksit alan kimse var mı aldılarsa hangi siteden ve hangi kartla aldılar yazablirler mi ?

• Arkadaşlar şuan alış satış kurlarına baktığım zaman 22 ayar işçiliksiz 10 gr bilezik satış fiyatı olarak Satış Tutarı: 27.263,86 TL'dir. olması gerekiyor. Ancak internette vb 30'dan aşağı neredeyse yok. Herkes kafasına göre altın kurumu belirliyor nedir bu? Bir yakınımızın düğünü olduğu için acil bilezik almam gerekiyor en uygun şekilde nereden temin edebilirim? Bir de bunun asıl olması gereken fiyat nedir? Teşekkürler.

• cagkan007 C kullanıcısına yanıt

ben hepsiburada dan alıyorum . Şuan durum nedir bakmadım ama en son 3 taksit yapıyordu . 3 taksit 30.500 gibi bir fiyata alabilirsiniz. nakit varsa kuyumcudan 28500 gibi fiyatlara alınabilir. 27200 e anca sizden alırlar o fiyata kimse satmaz.

• dobruca D kullanıcısına yanıt

genelde fiyat düşeceği zaman indirim olur :)

• condemned890 kullanıcısına yanıt
    Gram çeyrek vs de hiçbir yerde olmuyor diye biliyorum. Ziynet kategorisine girenlerde taksit oluyor örneğin hepsiburada n11 pazarama ajda bileziklerde 3 taksit yapıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acemix kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam onlar da işi biliyor hatta fiyatlar yükselmeye meğilli düşmeye nazlı oluyor:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dobruca D kullanıcısına yanıt

bilezik almayı denemedim hiç. bileziklerde oluyor o zaman anladıgım akdarıyla.

• condemned890 kullanıcısına yanıt

sadece 22 ayar bileziklerde oluyor taksit. gram altın, çeyrek, yarım, tam gibi çeşitlerde olmaz.

• 
Sayfa: önceki 10391040104110421043
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.