Şimdi Ara

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1074. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: swindler , Towa , makine433 , zfb Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
21.474
Cevap
1.438
Favori
2.341.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10701071107210731074
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok kuyumcu fiyatı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Ne alaka başka kampanyalar da var diyor :) birleştirip uyguna getirecek belki de. Bak şu anda bile piyasanın 100 lira altına çok rahat alabiliyorum ben almayayım mı senin için :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • salaRus kullanıcısına yanıt

Lütfen sabit fikirli kişilere laf anlatmaya uğraşmayın. Ayrıca çok merak ediyorum "altın fırsatları" konusunu neden takip ediyor bu tip şahıslar??? yani kredi kartı ile ilgili kampanyalar olmadıktan sonra acaba altın ile ilgili ne kampanyası olacakmışta takip ediyorlar??

Lütfen laf anlamazlara laf anlatmak için uğraşmayın gözmezden gelin , doğru bildiğinizi yapın ve gördüğünüz fırsatları paylaşın. Burası forum yani paylaşım yeri , trollere bakmayın.

Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile )Miyavettin Özmırnavyoutube
    Kemal Sunal Sen Gelme Ulan Ayı Restorasyonlu
    https://www.youtube.com/watch?v=gBRQGqb04Y0
    Yöntemin nedir hocam merakettim

• KorayKorkmaz kullanıcısına yanıt
    Genel kampanyalar+kişiye özel kampanyalar hocam. Yöntem bu, denk gelirse. Bazı kartları nadasa bırakmak gerekiyor.

• forester34 F kullanıcısına yanıt

Hangi satıcılardan alıyorsunuz?

• Şu çalkantılı ortamda Altın tam olarak alım fırsatı vermişken değerlendirmek isteyen arkadaşlara ufak birkaç ipucu.

Yarın (8-nisan) hepsiburada.com altında bazı satıcılarda indirim yapacak. Göreceli olarak uygun fiyata gelebilir. Şöyle ki;

Axess hepsiburadayı giyim görüyor. Bu sebeple 2.500 'e --> 150TL veriyor +

Denizbank e-ticaret alışverişine 2.500'e --> 150TL veriyor +

Ziraat bankası e-ticaret'e 2.500'e --> 100TL veriyor (ayrıca ziraat bankası hepsiPAY yüklemelerini de sayar) +

Garanti bankası e-ticaret alışverişine 2.000'e --> 100TL veriyor +

Paraf e-ticaret alışverişine 2.000'e --> 100TL veriyor..............

Hepsiburada'nın 2 ayrı kartla ödeme avantajını kullanarak üstte ki kartlardan combo yapıp 200 yada 250TL cachback alabilirsiniz.

Ayrıca Yapıkredi word kart E-ticaret için 3.000 'e --> 100 TL ve pzarama.com 'a özel 2.500'e --> 250TL cachback veriyor. Yani tel alım ile 350TL geri kazanım yapılabilir.

Gelelim taksitli alışverişe. Bilezik olarak hepsiburada, n11, idefix üçlüsü 3 taksit için şu sıralar en uygun fiyatı veriyor. işçiliksiz her türlü bilezik alınabilir.

Gelelim güvenilir satıcılara. Benim tecrübe ettiğim ve yıllardır sorun yaşamadığım satıcılar. "ahlatçı" , "agakulche" , "altında fırsat" , "genç altın" , "tuğrul" , "rimagold" , "özden kuyumculuk" .

Dikkat etmeniz gereken püf noktalar;

1. Kesinlikle banka kart uygulamalarından kampanyalara katılım gerektirenlere katılmayı unutmaaaa.
    2. hepsiburada 2 kartla alım yaparken biraz hızlı ol. Yavaş olursan sistem reddebiliyor.
    3. pazarama uygulaması fiyatları sepette değişik olabiliyor iki kez kontrol et.
    4. idefix de sepetinde almayacağın altın ürününü bulundurma. Yoksa günlük alım kotasını aştınız der.
    5. Kredi kartı sayınız çok ise extre borcunu "25 bin TL" altında tutabilirsen asgarisini ödedikten sonra sadece %3,5 faiz ödersin. Yoksa %4,25 faiz ödemek zorunda kalırsın dikkat et.

Son olarak çok değil eğer 2-3 ay asgari ödeme yaparak kartları döndürebilirseniz sonrasının çok güzel olacağına inanıyorum. Altın henüz durma noktasına gelmedi , dünyanın bu gidişatıyla da kısa bir süre de durmayacak gibi görünüyor.

Burada anlattıklarım elinde nakit olan kişiler için değildir. Elinizde kuru, nakit, trink vs. birşey varsa ve altın yatırımı yapmak istiyorsanız yapmanız gereken (fiziki olsun şartınız yoksa) İAR platform uygulaması yada dünya katılım bankası yada fiba banka Fx uygulaması gibi makas düşük yerlerden uygun fiyata altın alabilirsiniz. Yok ben illa fiziki almak istiyorum derseniz tanıdık yada bilindik büyük sarraflar gezilip en uygun fiyat ile "Gram külçe" altın alınabilir.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Kk faizi 3.5 + vergiler : 5 i buluyor

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

pazarama olumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swindler -- 9 Nisan 2025; 15:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri vardı burada, doğru okumuştu, okuyom ben ya diyordu 😀😀 okumayı unutmamıştır inşallah 😅😀

• Burada bir arkadaş tanıdıkla iş yapmam diyordu..
    O kadar haklıymış ki..
    Sözde tanıdık diye başka hiçbir yere sormadan gidip kendisinden gram altın bozdurduğum kuyumcu gram başına 50 lira (bugünün parasıyla) fazladan çalıyormuş benden..
    7 yıl üstüne ilk defa bugün altını bozdurduktan sonra başka yere sordum, o şekilde ortaya çıktı..
    Yazık..

• drangela61 D kullanıcısına yanıt
    Hocam 3-4 gündür piyasa çok oynak hatta bugün çok dalgalanma oldu o arada bile fiyat değişmiş olabilir.

Dün arkadaşım bir kuyumcudan ata lira bozdurma fiyatı aldı yan dükkana da sorup gelene kadar 200 lira düştü alım fiyatı 3 dk bile yoktur arada

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Hocam internetteki fiyatlara bakarak gittim ikisine de..
    Zaten arada 1-2 dk. ya var ya yoktu ve 50 liralık bir fark o süreçte oluşması imkansızdı..
    5-10 lira olsa derdim ki iki dükkan arasında olur böyle şeyler ama öyle değil..
    Zaten yıllardır internetteki fiyatlara göre düşükten alıyordu ama diyordum ki demek ki piyasa böyle işliyor fakat gerçek çok farklıymış..
    Kaldı ki ben bozdururken başka biri satış fiyatını sordu tam 80 lira fark vardı arada..
    Diğer dükkan 25 lira farkla işlem yapıyordu..
    7 yılda Allah bilir kaç gr'lık işlem yapmışımdır, bir kez olsun başka dükkana gitmemişim, bırak gitmeyi öncesinde ya da sonrasında fiyat alma gereği bile duymamışım, neden; güvenmişim çünkü.. Bu yapılan esnaflığa da ticari ahlaka da sığmaz..

• 
Sayfa: önceki 10701071107210731074
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.