Şimdi Ara

Altın Hesabı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
18.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vadesiz altın hesabımızda biriken altınlarımızı, altın olarak bankadan alma şansımız var mı?
  • ya şimdi ortada altın yok ama banka üzerinden altın alınıp satılıyor. bir nevi borsa işlemleri gibi. bir gün bu borsada yaşanılanların bir benzeri de altın' a denk gelirse şaşırmamak lazım. ikinci bir ihtimal de herhangi bir banka için düşünülmeli mi acaba? bu arada 50bin üzeri mevduata devlet garantisi yok galiba değil mi? aynı şekilde altın konusunda da bu sınır geçerli oluyor mu? bir de bu mevduatın yükletileceği felan bişiler dolaşıyor ortada galiba? aslı var mı? bu devirde dikkat etmek lazım her ikisine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

Vadesiz altın hesabımızda biriken altınlarımızı, altın olarak bankadan alma şansımız var mı?

Kuveyt türk'ün altın atm'leri var atm'den 1 ve 2,5 gram altınları alabiliyorsun ama şimdilik sadece İstanbul'da var bu uygulama.Direk bankadan alınıyor mu bilgim yok.
  • arkadaşlar 16yaşındayım bi miktar param var okuyorum kendi adıma bankaya altın hesabı açabiliyormuyum (tabi ki velimin izni olucak) 1-2ayda bir gidip belli miktar para yatırcam bana açarlar mı altın hesabı?
  • Konuyu hortlattığım için pardon
    Ben de düşünüyorum ama nasıl açacağım bilemiyorum. Bankaya gidip bilmediğim dilden konuşmalarını istemiyorum. Mobil bankacılık ile altın alıp satabiliyor muyum?
  • Bankadan bankaya değişir. Git şubene gişeye altın hesabı açtırcam de. ondan sonra gel evine aç internetini online olarak al-sat ;)
  • Mesela aynı gün içinde x kuyumcusundan gramı 80 tl den altın aldım sonra y bankasına 82 den yatırmak istiyorum hesabıma alış fiyatından mı hesap açıyor banka bana hesabı?
  • merhaba ben altın hesabı açtırmak istiyorum yalnız ne zaman çekiceğim belli değil ve şu an altın düşük şimdide bozdurmak istemiyorum en uygun banka hangisi acaba ? vadeli olarak yatırsam vadeleri ve faiz tahmileri ne kadar oluyor acaba
  • merhaba ben altın hesabı açtırmak istiyorum yalnız ne zaman çekiceğim belli değil ve şu an altın düşük şimdide bozdurmak istemiyorum en uygun banka hangisi acaba ? vadeli olarak yatırsam vadeleri ve faiz tahmileri ne kadar oluyor acaba
  • Dostlar merhaba, konuyu hortlatıyorum ama genele böyle olmuş forum hareketsiz, bu altın hesabı hakkında fikire ihtiyacım var.
    Şimdi ziraat yada yapıkredi ikisi arasında kaldım ama başka bankada düşünülebilir hesap işletim ücretleri varmı bu altın hesaplarının mesela birikti birikti bozdurmak istedim komisyon falan kesiyormu bankalar.
  • alış satış arasındaki fark hangisinde ise onu seçmekte fayda var. satarken komisyon almıyorlar. hesap ücreti yok vergiden de muaf

ayrıca çoğu banka aşırı fiyat yükseldiğinde teknik arızayı bahane edip sattırmıyor haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4891BECAE

Dostlar merhaba, konuyu hortlatıyorum ama genele böyle olmuş forum hareketsiz, bu altın hesabı hakkında fikire ihtiyacım var.
    Şimdi ziraat yada yapıkredi ikisi arasında kaldım ama başka bankada düşünülebilir hesap işletim ücretleri varmı bu altın hesaplarının mesela birikti birikti bozdurmak istedim komisyon falan kesiyormu bankalar.
    ben enpara kullanıyorum altın tl döviz hesabım var ve hic bir isletim ücreti almiyor bozdurdun zaman alis satis farki oluyor illa ki mesela 150 tl gram fiyati sen 149 a falan bozuyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraglises E kullanıcısına yanıt
    Senelik hesap ücreti falan yok yani ama değişirmi bankalara göre. Piyasada 180 liraysa 180 den bozabiliyorsun yani anladığım ama o azıra bahaneleri kötüymüş zarara sokar insanı. Sizin kullandığnız sorun olmayan banka varmı peki, ben ziraat yada yapıkredi düşünüyorumda kararsız kaldım.
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ufak kırpma yapıyor demek en parada komisyon yerine bozdururken.
  • benim halkbankta vardı. piyasaya göre değil bankaya göre bozdurursun. piyasada 180dir bankada 179 da olabilir 181 de
    arıza olayı hep yapılan bir düzenbazlık. bankada döviz ve altın al-sat yapanlar hep şikayet eder.

ülkemizde sorunu olmayan yer yok. şansına bakar o iş
  • normal olanda o zaten şimdi kuyumcudan alsan 10 liraya altını satmaya kalksan 9 8 liraya satarsan alış satıs fiyatları farklıdır hiç bir zaman alış fiyatına bozmazlar
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    şimdi normal zaten dediğiniz gibi alış 10 ben geri bozdururken 10 lira ver grama diyemem zaten de, bu bankalarda anladığım kadarıyla piyasaya göre değil kendilerine göre ufak oynamalar yapıyorlar oranlarla.
  • eraglises E kullanıcısına yanıt
    Kafalarına göre bozdurma oranında oynamalarda kötü hadi neyse desen yükselme anındaki sistem arızası baya düzenbazlık o anımı buluyor yani yüklenme oldu bozuldu falan işin içinden çıkıyolardır kesin ne diyeceksinki.
  • Avantajda var dezavatajı da var baya bu işin soru işaretiydi yine kafamda sağolun cevaplar için fazla bir yatırım kazancı beklemeden deneme için açılabilir belki bi hesap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4891BECAE

Avantajda var dezavatajı da var baya bu işin soru işaretiydi yine kafamda sağolun cevaplar için fazla bir yatırım kazancı beklemeden deneme için açılabilir belki bi hesap
    ben enpara kullandim cok memnun kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.