Şimdi Ara

altın kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en hızlı bi şekilde altını nasıl kasarım nerden kasarım googlede pek bi sonuç bulumadım baya bi gem oldu altın yetmiyo yardımm :(

• boon of the hoarder diye bir leg gem var onu kullan
  • arkadaşın dediği gibi gem i elde ettikten sonra altın sorunun kalmaz. artık normal grift bosslarından da düşüyor olması lazım gem in
  •  altın kasma

Bu Gem i düşür dostum greater riftten de düşüyor olması lazım artık. Sonra gem i rank 25 yap sonra zaten istemediğin kadar gold kasmış olursun :)
  • aynen an itibariyle sadece sezonda 13.5b gold var
  • Teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Maşallah! Ben altın toplayım diye uğraşmadım hiç, buna rağmen 1,6 milyar altın varmış depoda :D
  • :DDDD ben altın gemini defans olsun diye kemerle kullandığım için (rift solo)
    birikti
  • ya altın trade yapılabiliyormu ya biraz altın atın bana bari :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

:DDDD ben altın gemini defans olsun diye kemerle kullandığım için (rift solo)
    birikti

Leg gemi kemere takabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

:DDDD ben altın gemini defans olsun diye kemerle kullandığım için (rift solo)
    birikti

Leg gemi kemere takabiliyor muyuz ?

Beltte soket bulbilirsen takarsın :D şaka bir yana amulet ve ringlere takılıyor sadece

• aynen keşke öyle bir seçenek olsaydı
  • hiç bir şeye gerek yok bir hafta bülent abiyle takıl pintilik damarlarına işler istemediğin kadar altın sahibi olursun

• quote:

aynen keşke öyle bir seçenek olsaydı

sus edepsiz fakir seni :DDD
    gel de bi ara bayram harçlığı vereyim :)))
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Altın piyasası Bülentten sorulur, hem normalde hem sezonda Altın bırakmadı bize.
    Eğer oyunda Altın gerçek anlamda kullanılıyor olsaydı, Tristamın yarısından fazlası Bülentindi :)
  • ya gemlerde çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden altın lazımdi neyse yavaş yavaş hallediyorum....bide şey şu silaha soket açma taşı nerden düşüyorya
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    Belli bir yeri yok, her mobdan düşebilir, ama gerçekten çok az düşüyor, düştüğünde iyi bir silahta değerlendirmek lazım...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    daha demin maximusda değerlendirdim bidaha düşerse furnace için saklayacam
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Faust mahlaslı kardeşimiz bana 1 tane hediye etti, kimisine çok (Günde beş tane düşüren arkadaşım var.) kimisine hiç düşmüyor. Hafta sonu için bir plânım yoktu, iki günde toplam 20 saat bile oynamış olabilirim. Bir tane bile düşmedi. Sezonda ilk grift'imde gift düştü, 250 paragon bir daha düşmedi. Sezon olmayan oyunda (Ana karakterim orada) 400'den 620'ye kadar bir kere düşmedi. Belki iki haftada 20 kere 40-46 seviyesinde grift, 50 tane t6 rift, 30-40 kere Act 3 bounty, 4-5 kere Act 1 bounty yaptım. Tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Altın piyasası Bülentten sorulur, hem normalde hem sezonda Altın bırakmadı bize.
    Eğer oyunda Altın gerçek anlamda kullanılıyor olsaydı, Tristamın yarısından fazlası Bülentindi :)

%5 faizle gold verilir :))))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.