Şimdi Ara

Altın Kemer Buldum (zenginoldum.gif) SS'Siz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece arkadaşlarla parti yapıyorduk arkadaşların evinde parti bitti arkadaşları evine bırakmak için yola koyulmuştuk saat 02:00 suları kısa geniş bir sokağa girmiştik sokak bomboştu.Arkadaşlar ile yavaş yavaş yürürken evine bırakacağımız arkadaşların evinin önüne gelmiştik ve arkadaşlar evlerine gitmek üzere bizlerle tokalaştı ve saatteki yelkovan 02 ile 03 arasında duruyordu ve tekrar o yola girdik arkadaşlarla ama bu sefer 2 kişi eksikti 4 kişi kalmıştık ve yol boş değildi karşıdan bir esmer kavruk kambur kısa hafif tombul saçı başı dağınık bi tip geliyordu biz bu sefer yavaş yavaş adımlarla ilerlemiyorduk daha bi yavaş adımlar ile ilerliyorduk karşıdan gelen tip selamün aleykum kardeş buralarda açık kuyumcu var mı ? dedi bizler şaşırmıştık hemde anlamamıştık tip insanın ne demek istediğini arkadaş sordu ne büfe var mı ? Kuyumcu dedi oda .
    Soran arkadaş cevap verdi gece gece kuyumcuyu nerden bulacksın heleki mahallede kuyumcumu aranır dedi?
    Tip insan elini başına koydu yere bakarak Allah Allah dedi sonra kardeş altın lazımsa size satayım dedi yok sağol deyip yolumuza devam ederken yaparım ama bi güzellik çok ucuza veririm dedi. Arkadaşlardan biri yaparsında bizde para yok dedi ve devam ettik yola tip insan hey evlat buraya bakın dedi hepimiz birden arkamızı bir döndük tip insanın elinde up uzun altın kemer var koluna sarmış en önde duran arkdaşın suratına vurdu ortanca ardakaşın suratına vurcaktıkki tip insana doğru koştum koştum uçan tekme attım tip insan 90-60 yerlere yatmıştı ve elindeki altın kemer yere düştü aldım elinden derdin nedir lan dedim birşey demedi ve kalktı ayağa ipi kopmuş bi hayvan misali uzaklaşmaya başladı ve altın kmer elimde kaldı arkdaşlara dedim atımmi yok dediler sardım eve getirdim yastığımın içine koydum bu sabah kalktım teraziye koydum 200 gram geldi ve 22 ayar gözüküyor sizce bu altın kemeri napmalıyım belliki tip insan hırsızlık yapmış. İnsanlık namına karakolamı götüreyim yoksa satıp zenginmi olayım bizim durumlarda pek iyi değil fakir bi ailenin şirin evladıyım ..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiLi-ErdeN -- 12 Haziran 2010; 16:43:56 >

• harca tabi dünya malı
  • Bence karakola verin hocam, satıp başınıza dert alabilirsiniz.
  • Netten baktımda en ucuz 150 bine satabilirm bu altın kemeri
    bir tarafta 150 bin obüur tarfta insanlık ..
  • sonrada baban uyandırdı
  • Okullar kapanmıs galıba
  • guzel hikaye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hey evlat buraya bakın dedi hepimiz birden arkamızı bir döndük tip insanın elinde up uzun altın kemer var koluna sarmış en önde duran arkdaşın suratına vurdu ortanca ardakaşın suratına vurcaktıkki tip insana doğru koştum koştum uçan tekme attım tip insan 90-60 yerlere yatmıştı ve elindeki altın kemer yere düştü aldım

artık altın kemer sende ünvanı aldın

• Giriş,gelişme,sonuç bölümleri ilkokul öğrencisine göre güzel olmuş tebrik ederim.
  • Baktım karşıdan esmer kavruk biri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProVesQ -- 12 Haziran 2010; 23:47:16 >
  • Özet geç demek isterdim ama demiyorum
  • "Sonra PS 2 Fight Club2 oyununu kapayıp uyudun (DejJam'da olabilir .D)"
  • babam beni copla dövüyodu ona sürekli komikilik yapmak istiyodum komiklik komiklik komiklik hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • 1 gram altın 14 ayarı 60tl,

senin dediğin doğru ise 22 ayar trabzon altın el işi kemer 200gr 500bin tl civarı gider
  • uçan tekme ve "derdin nedir lan" lafı çok klişe olmuş
  • karakola ver devlet alsın saçma sapan şeyler yapsın

bence sat mehmetçiğe bağışla ya da hacca falan git bir şeyler yap
  • aneye yada babeye görder kemeri satalımmı hacılarde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiLi-ErdeN

Netten baktımda en ucuz 150 bine satabilirm bu altın kemeri
    bir tarafta 150 bin obüur tarfta insanlık ..

Aga insanlık diyon
  • altının gramı 60 lira 60*200=12bin lira eder. kalbinin sesini dinle biz yorum yapamayız sakat işler
  • böyle mesajları neden hiç mesajı olmayan avatarsız üyeler atar ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.