Şimdi Ara

Altın veya Metal Filtreli Kahve Makinesi Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filtre kahve makineleriyle ilgili yaptığım araştırmadan sonra altın veya metal filtresi olan bir filtre kahve makinesi almaya karar verdim. (Kağıt filtre kullanılmayan.) Bu tür filtresi olan makinelerden her yerde bahsedilmiş fakat ürün aramaya koyulunca böyle bir makine bulamadım. Naylon filtresi olan 1-2 makine bulabildim sadece. Bir çok modelle ilgili de yeterli bilgiye ulaşamadım zaten. Bahsettiğim özellikte olan ürünlerin marka ve modellerini yazıp tavsiye edebilecek olan var mı?

Bahsettiğim filtre:

• Yok mu hiç kullanan?
  • bende arıyorum bu tür filtreden. her makinaya uyarmı bulduğumuz(bulurnusa tabi)bilmiyorum. Eğer siz çözerseniz paylaşırsanız sevinirim.
  • ben de arıyorum, işin enteresan kısmı google'dan aratırken buraya geldim

sanırım markaların yetkili servislerine sorup bulabileceğiz gibi
  • selcukoflaz S kullanıcısına yanıt
    Amazon, ebay gibi sitelerde satıyorlar 5-10 dolar civarında. #4, #2 şeklinde ölçüler vermişler kendi makinenizin ölçüsünü biliyorsanız alabilirsiniz. 6-12 kupa kahve yapan makinelerinki #4 oluyormuş sanırım. Türkiyede satan bir site buldum fakat 56 lira gibi abartı bir fiyata satıyorlar. Yine de özel mesajla linki göndereyim belki istersiniz.
  • hemen bakıyorum, bilgilendirme için teşekkürler
  • bulabildin mi? bende arıyorum. alışveriş sitelerinde çoğunda filtre çeşidi yazmıyor. ürünlerin kendi sitesinde bile yazmıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.