Şimdi Ara

Altivi den Ekran karti sparisi verenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Palit GT siparis ettim 16 Martta halen gelmedi
  • Şikayetvardaki geç mal gönderimiyle ilgili hiçbir şikayet kabul görmez zira kimse altına tik koyduğu sözleşme maddelerini okumamış. Adamlar sitede hiçbir şekilde üç-beş gün içinde malı göndeririz dememişler zaten. Tek koydukları süre 30 gün onu da bu ağlamalar sonunda inadına uygulamaya başlamışlar herhalde. Bu arada site olarak birçok siteden çok daha güvenli alışveriş yapılabilir tabii en fazla 1 ay beklemeyi göze alabiliyorsanız.

Altivi den Ekran karti sparisi verenler...

• 1 ayda kart mı beklenir ya zaten 2 ayda bi yeni ekran kartı çıkıyo..
  • ben böyle bir site görmedim ne müşteri hizmetlerine ulaşılıyor nede aldıgım üründen haber var 15 gün oldu hala tedarik edilemedi ... arkadaşlar tamamen düzenbaz bir sitedir kesinlikle tavsiye etmiyorum... ben sanırım paramı kaptırdım ...siz bari bulaşmayın ...
  • Ben ekran kartı almadım ama aldığım ürünlerden bir tanesi 3 gün diğeri ise 8 günde geldi. Açık konuşmak gerekirse bu fiyata ürünleri aldığım için bu kadar gecikmeye katlanırım. Hepsiburada dan 25 günde monitorum gelmişti, bozuk parçayı değiştirmek için olmadık badireler atlatmıştım, başıma gelmeyen kalmamıştı, ne o Türkiye nin en büyük online store' u ve en pahalısı. Yok Altivi'ye sipariş verirken tırstım ama adamların hakkınıda vermek lazım.
  • deymez fazla ucuz degil 8800gt zotaka 303 ytl verecen 1 ay bekjeleyecen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Nisan 2008; 21:40:47 >
  • üç-beş fazla verip denenmiş firmalardan ürün seçmek en akıllıcası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarhanos

üç-beş fazla verip denenmiş firmalardan ürün seçmek en akıllıcası...

aynen katılıyorum baba 50 fazla veririm kafam ağrımaz her zamanda problemimi tık diye çözerim üstelik internetten de alışveriş yapmak bana mantıklı gelmiyor şahsen ben aldığım her parçayı elden alıyorum hemde teknik servisteki arkadaşlarla beraber deniyoruz ürünü yorum yapıyoruz muabbet ediyoz
  • Bunların hepsi bir taktik de olabilir.

1- Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
    2- Bedava(ucuz) sirke baldan tatlı gelebilir.

Kötü reklamlardan dolayı merak edip de altiviye girenler, sirkeden tadabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Bunların hepsi bir taktik de olabilir.

1- Reklamın iyisi kötüsü olmaz.
    2- Bedava(ucuz) sirke baldan tatlı gelebilir.

Kötü reklamlardan dolayı merak edip de altiviye girenler, sirkeden tadabilir...

o lafda kendi gibi eskidi ,zamana cok yenik kaldı , özellikle pc sektöründe , artık sirke içeni bulmak , sirke üretini bulmaktan daha zor
  • arkadaşlar 23 mart tarihinde palit 9600GT siparişi verdim.Devamlı olarak bana bugün yarın dediler bekledik başkalarıda benim gibi bekledi ve hatta temin edemiyoruz iptal edelim demişlerdi.Bende aynısını söyledim benden daha önce alan var onu bekletip sonra temin edemiyoruz demişiniz banada aynısı yapmayın dedim.Kesinklikle beyfendi bu çarşamba gelicek dediler.Ama sonucumuz aynı oldu kart yerine babayı alabildik.Şu anda fiyatlarınada bakın indirimli fiyatları normal fiyatlarla aynı.Kesinlikle müşterilerinin parasını kullanan bir yer şimdi paramızı iade almak için uğraş vericez artı bir o kadar tel faturasıda cabası.

Altivi diyenler uzak durun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nvturboforce

arkadaşlar 23 mart tarihinde palit 9600GT siparişi verdim.Devamlı olarak bana bugün yarın dediler bekledik başkalarıda benim gibi bekledi ve hatta temin edemiyoruz iptal edelim demişlerdi.Bende aynısını söyledim benden daha önce alan var onu bekletip sonra temin edemiyoruz demişiniz banada aynısı yapmayın dedim.Kesinklikle beyfendi bu çarşamba gelicek dediler.Ama sonucumuz aynı oldu kart yerine babayı alabildik.Şu anda fiyatlarınada bakın indirimli fiyatları normal fiyatlarla aynı.Kesinlikle müşterilerinin parasını kullanan bir yer şimdi paramızı iade almak için uğraş vericez artı bir o kadar tel faturasıda cabası.

Altivi diyenler uzak durun.

Kartı teslim edene kadar tonlarca siparişin parasının faizini alıyorlar demekki... veya başka bir biçimde döndürüyorlar parayı.
    Kim bilebilir ki.

ihalelerde de şartları hiç okumadan atlayan onlarca insanın parası boşuna gidiyor. En yüksek teklif verenlerden bahsediyorum.

Bu 30 günde teslim saçmalığı da düzenbazlığın ta kendisi.
    30 günde teslimat mı olur???
    Kuzey kutbundan mı geliyor ürünler?

• Ben hepsiburda.com2dan çok alışveriş-veriş yaptım max beklediğim süre 4 gündü o da cumartesi pazar araya girdi.Şu güne kadar müşteri memnuniyeti en üst seviyede veren firma bence hepsiburda.com ama altivi'ye bende BULAŞMAYIN derim
  • Bende ekran kartı değil ama başka ürünler sipariş etmiştim elime 12 gün sonra ulaştı herhangi bir sorun yaşamadım şimdi 02 nisanda sipariş verdim bekliyoruz bakalım bunları ne zaman gönderecekler bu fiyatlara beklemeye değer arkadaşlar, tabi zaman açısından sorunları olanlar çabuk ürünün elinde olmasını isteyen arkadaşlara burasını tavsiye etmem netsipariş ,exa , mavibilgisayar gibi firmalara yönelsinler kısa sürede ürünü tarafınıza gönderiyorlar sağlam sitelerdir.
  • valla ben ve benim gibi bir sürü insan shop bölümünden alış-veriş yaptık ihaleden değil.Burda bir topiciğimiz var.Dediğim gibi telefonları açmıyorlar mesajlara bakmıyorlar.Yasal olan 30+10 güne sığınarak bizi bekletip utanmadan bana sabah şöyle dediler; beyfendi siz 23 martta sipariş vermişsiniz sizi çok beklektik isterseniz siparişinizi iptal edelim nerde görülmüş böyle birşey sizi çok beklektik hemen temin edip verelim diyecekleri yerde söylediklerine bakın.
    Kesinlikle uzak durun fiyatlarınıda şimdi şişirdiler zaten akla zarar bir yer.
  • 21 martta laptop aldım ve hala bekliyorum.haftaya 30 gün dolacak.siz hala altivi den mal almayı düşünüyorsunuz.o kadar şikayet bile etkilemiyorsa sizi alın bence hiç durmayın.

bizim altivi topici de yok olmuş bu arada.Sebep ne anlamadım.
  • Ben açıkçası bugune kadar internet sitelerinden yaptığım hiçbir alışverişin gelmemezlik durumu olmadı ve buna güvenerek altivi shoptan fot makinası aldım ancak 15 gündür gelmedi. Şunu sormak istiyorum, 1 ay süre zarfında ürünü hiç gelmeyen var mı? eğer yoksa bir 15 gün daha bekleyeceğim. Bi diğer sorum da müşteri hizmetlerine ulaşamadığınıza göre siparişi nasıl iptal ettirecegiz. Direk bankaya talimat verip oradan iptal ettiremez miyiz? Teşekkürler..
  • Ben de 2 nisanda zotac 8800gt amp kartını aldım, hala bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyucel77

Ben de 2 nisanda zotac 8800gt amp kartını aldım, hala bekliyorum..

niye alıyorsunuz kardeşim hiç okumuyormusunuz , ben kimsenin siparişine inanmıyorum forumda güvenilir 30-40 insan evet geldi aldık demedikcede inanma biri diyo 10günde geldi biri diyor 15gün gec oldu ama sonunda geldi, 16 martta sipariş veren adamın malı gelmemiş
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.