Şimdi Ara

Altivi den Ekran karti sparisi verenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su ara benim gibi Altivideki indirimden yararlanip ekran karti almak isteyenler epey var sanirim. Simdiye kadar Altividen ekran karti sparisi veren arkadaslar hengi urunu aldiklarini, ne kadar odediklerini ve ne zaman urune kavustuklarini yazabilirlerse benim gibilere cok yardimci olurlar.

Ben su anda 8800gt serisi bir kart dusunuyorum fakat sparisi vermeden once suphelerimi gidermek istedim...

Kolay gelsin.

• Ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Ben de merak ediyorum.
    ben zotac 8800gt aldım yaklasık 10 günde geldi. sıcak fırsatlar bölümünde altivi hakkında bi konu var orayı takip edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

ben zotac 8800gt aldım yaklasık 10 günde geldi. sıcak fırsatlar bölümünde altivi hakkında bi konu var orayı takip edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ""altivi"" dan birsey almayın 16 mart ta palit8800 sipariş ettim hala bekliyorum
    tavsiye etmem kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meymet

arkadaşlar ""altivi"" dan birsey almayın 16 mart ta palit8800 sipariş ettim hala bekliyorum
    tavsiye etmem kesinlikle

Alıntıları Göster

tüketici haklarına lütfen
  • avti çok dandik ben daha kaliteli alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lopez1

avti çok dandik ben daha kaliteli alırdım
    [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yuceeren

şu anda sıcak fırsatlar bölümünde 13. sayfalık güzel bir başlıgımız var zaten magdurlarla dolu,altivinin müşteri hizmetleri kesinlikle berbat bunu belirteyim öncelikle bunun haricinde aldıgınız ekran kartının minimum 10 günde geleceğini göze alın ben palit 9600 gt yi 221 ytl ye 12 taksit aldım gelmesi tam 15 günü buldu bu arada müşteri hizmetleriyle geçen zevkli konusmalarımızı keşke duysaydınız,yalnız ilginçtir kartı yolladıkları ekstra kutu ve faturanın fotokopisini dış tarafa koyup orjinali iceri koymaları yaptıkları iyi şeylere örnekler.sonuç olarak tavsiye etmiyorum.

Eninde sonunda gönderiyolar diyorsun yani. O zaman mesele yok ben Gigateki de 15 gün bekleyip mal iptal ettirdiğimi de bilirim. Öbür konular ihale haksız kazanç vb gibi mevzularla ilgili beni pek ilgilendirmiyor şahsen ne yaptıkları.

• Eninde sonunda mı , bunla avunulurmu ya ,kardeşim siz niye bekliyorsunuzki , o zaman bende diyim eninde sonunda ölüceksin , yani bunun gibi bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan84

Eninde sonunda mı , bunla avunulurmu ya ,kardeşim siz niye bekliyorsunuzki , o zaman bende diyim eninde sonunda ölüceksin , yani bunun gibi bişi
    Altiviye millet araba almak için milyarlarını kaptırıyor sizde milyonları kaptırın. Adamlar köşebent olsunlar.
  • quote:

Eninde sonunda mı , bunla avunulurmu ya ,kardeşim siz niye bekliyorsunuzki , o zaman bende diyim eninde sonunda ölüceksin , yani bunun gibi bişi
    quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

Ben alışveriş yapmadım ki nesine avunayım. Ayrıca fiyatlar amerikadaki fiyatlara yakın olursa 15 gün niye beklenmesin ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Ben alışveriş yapmadım ki nesine avunayım. Ayrıca fiyatlar amerikadaki fiyatlara yakın olursa 15 gün niye beklenmesin ki.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Doğru valla. Ben ebaydan iki ürün aldım ve 15 gündür bekliyorum. Üstelik avrupa.

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

quote:

Doğru valla. Ben ebaydan iki ürün aldım ve 15 gündür bekliyorum. Üstelik avrupa.

Alıntıları Göster
    http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-7797-0-0.html

şikayet rekoru kırmış bu firma

• quote:

Orijinalden alıntı: polyo

http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-7797-0-0.html

şikayet rekoru kırmış bu firma

Alıntıları Göster
    1 kişinin bile zamanında gonderilmemişmi ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

Alıntıları Göster
    ben nredeyse monitö alıaktım sonrayorumları okuum herkz illallah demiş tıstm almadım ürün gelmeyenler yalış ürün gelenler para iadesi yapılmayanlara dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi

ben nredeyse monitö alıaktım sonrayorumları okuum herkz illallah demiş tıstm almadım ürün gelmeyenler yalış ürün gelenler para iadesi yapılmayanlara dolu

Alıntıları Göster
    abim palit 9600gt hdmi aldı 12 taksitle toplamda 228ytl

16 günde geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth_altuntas

abim palit 9600gt hdmi aldı 12 taksitle toplamda 228ytl

16 günde geldi

Alıntıları Göster
    Arkadaslar benim de merak ettigim urunun gelip gelmedigi.

Simdi firmanin musteri hizmetlerinden yakinanlarin nedeni cok onemli. Gec geliyor demissiniz ama bu zaten benim bekledigim birsey. Sonuc olarak piyasada hicbiryerde bulamiyacaginiz kadar ucuza bir urun aliyorsunuz bunun da buyuk ihtimalle bir bedeli olacaktir, bu fiyatlara zaten iyi musteri hizmetleri beklemiyorum.

Sorun bu adamlarin gondermedigi sparis olup olmadigi. Yani 2-3 hafta da da olsa urunlerinizi alabildiniz mi?

Ayrica musteri hizmeti denildiginde hepsiburada.com dan da cekmis bir insan oldugum icin (kac kere ellerinde olmayan urunleri satiyorlar, 2-3 gun sonra ithalatcidan beklenmeye baslaniyor), beklentilerim zaten alt seviyede...

• quote:

Orijinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

kardeş sen altivi olmadan önce sadece ebaydan mı alıyodun? neden orasıyla mukayese ediyorsun ki o yurtdışı bi firma

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

kardeş sen altivi olmadan önce sadece ebaydan mı alıyodun? neden orasıyla mukayese ediyorsun ki o yurtdışı bi firma

Alıntıları Göster
    zotac 8800gts512 amp aldım 407 ytl ye. 14 günde geldi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.