Su ara benim gibi Altivideki indirimden yararlanip ekran karti almak isteyenler epey var sanirim. Simdiye kadar Altividen ekran karti sparisi veren arkadaslar hengi urunu aldiklarini, ne kadar odediklerini ve ne zaman urune kavustuklarini yazabilirlerse benim gibilere cok yardimci olurlar.
Ben su anda 8800gt serisi bir kart dusunuyorum fakat sparisi vermeden once suphelerimi gidermek istedim...
Kolay gelsin.
Ben de merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
Ben de merak ediyorum.
ben zotac 8800gt aldım yaklasık 10 günde geldi. sıcak fırsatlar bölümünde altivi hakkında bi konu var orayı takip edebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Chillout
ben zotac 8800gt aldım yaklasık 10 günde geldi. sıcak fırsatlar bölümünde altivi hakkında bi konu var orayı takip edebilirsiniz
Alıntıları Göster
arkadaşlar ""altivi"" dan birsey almayın 16 mart ta palit8800 sipariş ettim hala bekliyorum tavsiye etmem kesinlikle
quote:
Orijinalden alıntı: Meymet
arkadaşlar ""altivi"" dan birsey almayın 16 mart ta palit8800 sipariş ettim hala bekliyorum tavsiye etmem kesinlikle
şu anda sıcak fırsatlar bölümünde 13. sayfalık güzel bir başlıgımız var zaten magdurlarla dolu,altivinin müşteri hizmetleri kesinlikle berbat bunu belirteyim öncelikle bunun haricinde aldıgınız ekran kartının minimum 10 günde geleceğini göze alın ben palit 9600 gt yi 221 ytl ye 12 taksit aldım gelmesi tam 15 günü buldu bu arada müşteri hizmetleriyle geçen zevkli konusmalarımızı keşke duysaydınız,yalnız ilginçtir kartı yolladıkları ekstra kutu ve faturanın fotokopisini dış tarafa koyup orjinali iceri koymaları yaptıkları iyi şeylere örnekler.sonuç olarak tavsiye etmiyorum.
Eninde sonunda gönderiyolar diyorsun yani. O zaman mesele yok ben Gigateki de 15 gün bekleyip mal iptal ettirdiğimi de bilirim. Öbür konular ihale haksız kazanç vb gibi mevzularla ilgili beni pek ilgilendirmiyor şahsen ne yaptıkları.
Eninde sonunda mı , bunla avunulurmu ya ,kardeşim siz niye bekliyorsunuzki , o zaman bende diyim eninde sonunda ölüceksin , yani bunun gibi bişi
quote:
Orijinalden alıntı: kaan84
Eninde sonunda mı , bunla avunulurmu ya ,kardeşim siz niye bekliyorsunuzki , o zaman bende diyim eninde sonunda ölüceksin , yani bunun gibi bişi
Altiviye millet araba almak için milyarlarını kaptırıyor sizde milyonları kaptırın. Adamlar köşebent olsunlar.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: kaan84
Ben alışveriş yapmadım ki nesine avunayım. Ayrıca fiyatlar amerikadaki fiyatlara yakın olursa 15 gün niye beklenmesin ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Ben alışveriş yapmadım ki nesine avunayım. Ayrıca fiyatlar amerikadaki fiyatlara yakın olursa 15 gün niye beklenmesin ki.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Doğru valla. Ben ebaydan iki ürün aldım ve 15 gündür bekliyorum. Üstelik avrupa.
quote:
Orijinalden alıntı: SavageWarrior
quote:
quote:
Doğru valla. Ben ebaydan iki ürün aldım ve 15 gündür bekliyorum. Üstelik avrupa.
ben nredeyse monitö alıaktım sonrayorumları okuum herkz illallah demiş tıstm almadım ürün gelmeyenler yalış ürün gelenler para iadesi yapılmayanlara dolu
quote:
Orijinalden alıntı: ogi
ben nredeyse monitö alıaktım sonrayorumları okuum herkz illallah demiş tıstm almadım ürün gelmeyenler yalış ürün gelenler para iadesi yapılmayanlara dolu
Alıntıları Göster
abim palit 9600gt hdmi aldı 12 taksitle toplamda 228ytl
16 günde geldi
quote:
Orijinalden alıntı: fth_altuntas
abim palit 9600gt hdmi aldı 12 taksitle toplamda 228ytl
16 günde geldi
Alıntıları Göster
Arkadaslar benim de merak ettigim urunun gelip gelmedigi.
Simdi firmanin musteri hizmetlerinden yakinanlarin nedeni cok onemli. Gec geliyor demissiniz ama bu zaten benim bekledigim birsey. Sonuc olarak piyasada hicbiryerde bulamiyacaginiz kadar ucuza bir urun aliyorsunuz bunun da buyuk ihtimalle bir bedeli olacaktir, bu fiyatlara zaten iyi musteri hizmetleri beklemiyorum.
Sorun bu adamlarin gondermedigi sparis olup olmadigi. Yani 2-3 hafta da da olsa urunlerinizi alabildiniz mi?
Ayrica musteri hizmeti denildiginde hepsiburada.com dan da cekmis bir insan oldugum icin (kac kere ellerinde olmayan urunleri satiyorlar, 2-3 gun sonra ithalatcidan beklenmeye baslaniyor), beklentilerim zaten alt seviyede...
quote:
Orijinalden alıntı: SavageWarrior
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
kardeş sen altivi olmadan önce sadece ebaydan mı alıyodun? neden orasıyla mukayese ediyorsun ki o yurtdışı bi firma
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SavageWarrior
kardeş sen altivi olmadan önce sadece ebaydan mı alıyodun? neden orasıyla mukayese ediyorsun ki o yurtdışı bi firma
Alıntıları Göster
zotac 8800gts512 amp aldım 407 ytl ye. 14 günde geldi