Şimdi Ara

Altivi den Ekran karti sparisi verenler... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çin den tr ye bile Adresinize 4 günde mal teslim ediliyorkan tr gibi yerde kargoların 30 günde gelmesi saçma altivi sitesi hakkında bir ton şikayet var. dikkatli olun.
  • ZOTAC 9600GT siparişi vermiştim ama çok şikayet oldugunu görünce iptal ettirip Gigatek ten Palit 9600GT siparişi verdim
  • siparişimi iptal ettirdim hala paramı karta geri yatırmış değiller.Onda da 10 gün süreleri var onuda sonuna kadar kullanıyor.
    Şuan mavibilgisayarda palit 9600gt 259 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

quote:

Orjinalden alıntı: eyucel77

Ben de 2 nisanda zotac 8800gt amp kartını aldım, hala bekliyorum..

niye alıyorsunuz kardeşim hiç okumuyormusunuz , ben kimsenin siparişine inanmıyorum forumda güvenilir 30-40 insan evet geldi aldık demedikcede inanma biri diyo 10günde geldi biri diyor 15gün gec oldu ama sonunda geldi, 16 martta sipariş veren adamın malı gelmemiş

Ucuz oldugu ve vakit sorunum olmadigi icin aldim.
  • 32" sony lcd tv aldım tek cekim.1 haftada elime ulaştı bundan 1.5 ay önce felan.
  • ÇOK ENDER ZAMANINDA SİPARİŞ GELMESİ KÖKTEN SORUNLU BİR SİTE ALTİVİ.. 50-100 FAZLA VERİN BİLDİĞİNZ YERDEN ALIN..
  • Arkadaşlar bende 750 ytl’lik iki ayrı sipariş verme gafletinde bulunmuştum. ilk verdiğim 24 günü buldu hala tedarik aşamasında fiyat ve kur farkı çok olduğu için yasal 30+10 gün süremi bekleyeceğim. Diğer siparişimi 11 gün önce iptal ettirdim ama hala paramı geri yatırmadılar :(
    Alt kat komşumun ürünü 32. gününü doldurdu ona da sadece bir ürününü yolladılar. Ben tavsiye ettiğim için şimdi vicdan azabı çekiyorum. Sizlerle paylaşmak istedim...
  • Bende oradan bir ürün almak için sisteme kredi yükledim daha sonra almaktan vaz geçtim ve kredi iadesi istedim... Paramı bir hafta sonra hesabıma geri yatırdılar... Daha sonra forumda altiviyle ilgili bir çok magduriyet içerikli konular ve mesajlar gördüm iyiki vazgeçmişimdedim...

Size önerebileceğim ve tekkelimeyle harika hizmet sunan bir site vermek isterim belki bi çogunuz zaten biliyor...
    www.sanalmarketim.com fiyatlar gayet ucuz hizmet harika kargolama çok hızlı ürünleri kutulamaları gayet başarılı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.