Şimdi Ara

Alto's Odyssey 22 Şubat'ta çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevilen oyun Alto's Adventure'ın devamı olan Alto's Odyssey nihayet hazır ve 22 Şubat tarihinde iOS platformuna çıkmak için gün sayıyor. 22 Şubat'ta yalnızca App Store'da satışa çıkacak olan Alto's Odyssey için ön sipariş seçeneği de mevcut. Oyun ülkemizde 22,99 TL'den satışta olacak. 

Oyunun hikayesi ise şöyle: ufuk çizgisinin hemen ötesinde geniş ve keşfedilmemiş bir çölün sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kumkayağı yolculuğuna adım attığınız Odyssey'de çöl tepelerinden antik tapınaklara, gizemli kanyonlara kadar üç farklı biyom bulunmakta. Gerçek zamanlı hava olaylarının içinde sürüklendiğiniz bu yolculuk içerisinde çeşitli zorluklarla karşılaşmanız her an mümkün. Yeni oyunda, Alto's Adventure'daki simgesel lamalar da tarihe karışıyor. 

Snowman tarafından geliştirilen iOS 10 ve üstü cihazlar için desteklenen oyun, yaklaşık olarak 193 MB boyutunda. Türkçe dil desteği de bulunan Alto's Odyssey'i 22 Şubat'tan itibaren App Store üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.  

• Super Mario Odyssey varken... :)

• Çok rahatlatıcı grafiklere ve müziklere sahip bir oyun. Oyun demek az kalır adeta meditasyon, terapi.

• Şubat 2. Ay 22.sinde çıkıyor ve 2binli yıllardayız
    Kesin sibliminal illuminati oyunu
    Oyunu bozarlar böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanımneder -- 14 Şubat 2018; 22:8:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanımneder

Şubat 2. Ay 22.sinde çıkıyor ve 2binli yıllardayız
    Oyunu bozarlar böyle

Fiyatı da nedense 22,99 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

quote:

Orijinalden alıntı: hanımneder

Şubat 2. Ay 22.sinde çıkıyor ve 2binli yıllardayız
    Oyunu bozarlar böyle

Fiyatı da nedense 22,99 TL

2 tane daha 2 geldi

Gece 2’de beni almaya gelirler bunlar elveda dost, buralara iyi bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar oyunun beta sürümünü deneyen oldu mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Walking Dead (2010 - 2022)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobil oyunların fiyatları şaka gibi seviyelere ulaştı. Hatırlıyorum AppStore'un ilk zamanlarında hemen hemen her şey 1 dolardı. Sonra büyük video oyunu firmaların yüksek grafiklerle mobile getirdiği oyunlar yüksek fiyattan satılmaya başladındı, sonra bir baktık 4-5 dolardan aşağı oyun kalmadı piyasada, ilginç.
  • Grafikleri ve oynanışı videolardan gördüğüm kadarıyla fena değil dedirtse de fiyatından dolayı yanaşmak istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.