Şimdi Ara

Alttan Aldığın Derse Ek Harç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/notes/dil-ve-tarih-co%C4%9Frafya-fak%C3%BCltesi/%C3%BCniversite-har%C3%A7-paras%C4%B1-2547-say%C4%B1l%C4%B1-kanun-de%C4%9Fi%C5%9Fikli%C4%9Fi-alttan-ald%C4%B1%C4%9F%C4%B1n-derse-ek-har/10150294884492616

14 Eylül 2011 tarihli bir not olmasıyla beraber 'bu düzenleme 2011 yılında yapıldı ama ilk kez bu dönem uygulamaya alınıyor' şeklinde 2 saat önce yazılan bir yorum var. Google ile arama yaptığımda sağlam bir haber kanalında haber göremedim. Bir takım dedikodular dönüyor fakat gerçeklik payı nedir bilemedim. Herhangi bir bilgisi olan var mı?

• geçen günde birisi 3 defa aynı dersten kalırsan 4. alışında ekstra para vereceksin diyordu. ama senin de dediğin gibi ne büyük bir haber kanalı haber yaptı nede benim okudugum üni bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı. merakla bekliyorum sonuçta ne çıkacak. ama önce harçları kaldırıp sonra bu şekilde para istemek saçma bence
  • Konu biraz siyaset olunca bana pek saçma gelmiyor hocam :D sanırım zamanı geldiğinde göreceğiz doğru mu değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay doğru.Haber kanalnda çıkmasına gerek yok.Resmi gazetede de yayınlandı.Üniversitelerde yavaş yavaş duyuruyorlar sayfalarından.

İkinci öğretimler 2000 lira civarı harç ödemeye hazırlansınlar ne yazıkki.
  • Tam olarak aydınlatır mısın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: educATed

Tam olarak aydınlatır mısın hocam.

Net olarak ayrıntıları bilmiyorum.

Dersi 3 veya daha fazla kere alıyorsan katlanarak para ödüyorsun.Dört yılı doldurduysan her ders için para ödüyorsun falan.Çok karışık.Bir çok üniversite bu dönem başlıyor.Ancak bazı üniversiteler daha geçen dönem başladı ve yasa çıktıktan sonra güz döneminin sonunda öğrencilerden yeniden harç istedi.

Duyurularda yavaş yavaş başladı.Örneğin İstanbul Üniversitesi de duyuruyu yayınladı.

http://www.istanbul.edu.tr/?p=36559

Ayrıca hemen önümüzde seçim varken AKP nasıl böyle bir işe kalkıştı anlamak güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romasanta1903 -- 28 Ocak 2015; 17:41:59 >

• Ayrıca yine kimsenin haberi yok ama üniversiteden atılma geri geldi.4 yıllık bir bölümü 7 sene de bitiremeyen okuldan atılacak.

Tabi şu an okuyan öğrenciler endişelenmesin.Mevcut öğrencilerin süreleri sıfırlanıyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfırlanıyorsa 7 sene şart değil o zaman bize hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.