< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek86 -- 15 Şubat 2021; 15:27:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AltunGold altun puan alımına %1,14 hediye (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasangumusilverForuma faydalı işler yapıyorum. Rütbem hala er. Çavuş yapın bari.
seni postam yaptım bundan sonra. biri bir şey derse direkt adımı verirsin
-
Altungold'da rozetlerin faydasını gören oldu mu? Ben bronz rozet aldım ama sanırım işlevsiz. Gümüş ve altın rozetin çok düşük oranda faydası var gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mkaragul40
Altungold'da rozetlerin faydasını gören oldu mu? Ben bronz rozet aldım ama sanırım işlevsiz. Gümüş ve altın rozetin çok düşük oranda faydası var gibi.bende gümüş rozet var. 1000tl de 4tl düşüyor. %0.4 gibi bir oran galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 15 Şubat 2021; 17:16:46 > -
Bankaya transfer ederken ya da fiziki farketmez sanırım. -
Mühendisim diyorsun daha yüzdelikleri bilmiyon. %0.4 olacak o.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasangumusilverMühendisim diyorsun daha yüzdelikleri bilmiyon. %0.4 olacak o.
3 saatlik uykuyla onla mı uğraşıcam. binde 4 işte
-
hangi okuldan mezunsun
-
Dünkü kampanyadan aldığımızı bugün verdik zaten..
Ben ne zaman altın alsam altın düştü, satsam iki katına çıktı..
Nasipte olmayınca olmuyor işte.. -
Ben altın puan olarak tutuyordum. Pzt öğlen altın olarak aldım 1 saat sonra hesaba geçti altın 800 liralık olanı sattım geriye 65 liralık falan altın kaldı. Allah bereket versin dedim. not 2 Akbank hesabından aldım 400*2
-
Selamlar,
Altungold'da "kargo için beklet" seçeneğinde kargo ücreti çıkmıyor. Bu tam olarak ne anlama geliyor? Ücretsiz gidip mağazasından teslim alabilir miyiz?
-
Altungold banka transferiini bir saat geçti yapmadı başına gelen oldı mu daha önce altın fiyatları artışa geçti ondan öı yapmıyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X