< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AltunGold altun puan alımına %1,14 hediye (2. sayfa)
-
-
Hocam sahte kısmını önemseyin siz puanınızı oraya girin sorun olmadan kullanırsınız fakat 25.80 formatında girin yani noktadan sonraki kısımları da girmelisiniz 25 TL varsa 25.00 gibi yazmalısınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Durduk yere 1750 tl lik alışveriş yaptım 🤗
80 tl bana özel paraf para
40 tl sevgililer günü geldi
20 TL altun gold ekstra para geldi
Birde 20 TL paraf günüm gelecek. -
hala devam ediyor mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek86hala devam ediyor mu
sepette veriyor hala
-
quote:
Orijinalden alıntı: ashkiya26
Durduk yere 1750 tl lik alışveriş yaptım 🤗
80 tl bana özel paraf para
40 tl sevgililer günü geldi
20 TL altun gold ekstra para geldi
Birde 20 TL paraf günüm gelecek.bana da teb 100tl bonus gelecek güzel oldu. gelen parayı hemen son ödeme gününe kadar vadeliye atınca zarar çok aza düşüyor
-
Ben yatırım amaçlı alıyorum sürekli seninkide mantıklı kardeşim hayırlı akşamlar -
quote:
Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİMsepette veriyor hala
Alıntıları Göstertesekkürler hocam. bugün o kadar siteye girdim görselde reklamı yapılmamıştı.
-
Bilsek öncesinde kullanmazdık. Altının satış komisyonu karşılardı be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: circassianman
Bilsek öncesinde kullanmazdık. Altının satış komisyonu karşılardı be.özel günlerde genelde oluyor.
-
Kart sahibinin ismini yazarken Türkçe karakterler kullanmayınca düzeliyor çoğu kartta ve puanı gösteriyor. Ama bu mesajı alsanızda puanı kullanabilirsiniz
-
Altun puan kullanırken ödeme tutarı kasadaki altından az mi olmak zorunda? Yoksa üstünü kartla tamamlama oluyor mu
Üstünü tamamlayabilirsin kart ile -
Hocam merhaba axess kredi kartındaki puanları kullababildim ancak, akbank banka kartımdaki puanları kullanamadım. Alternatif bankı da denedim. Ben mi beceremedim yoksa banka kartındakiler kullanılamıyor mu? -
Nasıl karşılıyor ki basit matematik 4.5 lira felan yapar kabaca ancak gram kur kaybı 15 lira yaklaşık. 10 kusur lira zarar var yine :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 15 Şubat 2021; 9:55:44 >
banka kartındaki puanları kredi kartına aktarabilirsiniz.
ag de hala hediye veriyor mu yoksa dün bitti mi
-
Bunu nasıl yapıyoruz hocam? İlk defa duyuyorum böyle birşeyi.
Kampanya şuanda bitmiş gözüküyor
-
call centerı arayarak yaptım ben
mobilde yok, belki internet sitesinde vardır
-
Bilgim yoktu, tamamdır hocam teşekkür ederim çok
-
Foruma yararlı içerikler giriyorum. Forum abad olsun diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X