Altun Gold'da sevgililer gününe özel altun puan alımında %1,14 altun puan hediye. Örneğin; 100 liralık alım yaparsak 101,14 lira altun puan yükleniyor. Sepete altun puan alım öyle ödemeyi tamamlamanız gerekmekte, kredi kartı puan sorgula modülü geçerli değil kampanyaya. Axess'in sevgililer günü kampanyası için değerlendirilebilir. Axess, bonus, maxipuan gibi ödül puanlarla ödemelerde kampanyaya dahil lakin sepete altun puan yükleyip o şekilde sipariş verilmesi lazım. |
AltunGold altun puan alımına %1,14 hediye
-
-
Axes harcaması yapmayan kaldiysa değerlendirebilir ayni gun 2 islem olumlu -
Foruma faydalı işler yapıyorum. Rütbem hala er. Çavuş yapın bari.
-
Attığınız 8 mesajla mı?quote:
Orijinalden alıntı: hasangumusilverForuma faydalı işler yapıyorum. Rütbem hala er. Çavuş yapın bari.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasangumusilverForuma faydalı işler yapıyorum. Rütbem hala er. Çavuş yapın bari.
yahu bu kimin işine yarayacak bize ucuz ürün bul
hatalı fiyat yazılmış üründe olur
-
%1 in sıcak fırsat olarak konusunun açıldığını da gördük ya la -
Yavru, altın alıyorsun. Kar marjı düşük bir ürün. Beğenmiyorsan yazma
-
Gerçek mi bu yazdığın? Şakaysa güzelmiş 😂 -
Cem Yılmaz enişten oluyor herhal
-
Bunun için Axess posu ve başka bir postan mı işlem yaptınız? Normalde aynı gün işyeri şartı var kampanyada ama pos şartı yok.
-
birisini axess diğerini finans posundan geçtim anında puan geldi
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam. Bu şekilde hallettim ben de.
-
Teşekkürler.
Edit: kampanya görseli linki var mı bende gözükmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 14 Şubat 2021; 22:0:43 > -
Böyle komik şeyler yaz işte, çavuş da olursun, Genelkurmay Cumhurbaşkanı Başbakanı da olursun.
http://https://youtu.be/-7SeGMCKgwg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ssoc -- 14 Şubat 2021; 22:16:4 > -
Akbank karttaki chip para kullanılır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitenizde Geçerli Olan Kredi Kartı Puanları Hangileridir?
Sitemizde Garanti Bankası ve Garanti Bankası ile anlaşmalı olan (Deniz Bonus, Teb Bonus gibi) bonus puanlar ALTERNATİF BANK posu üzerinden kullanılmaktadır. Akbank chip paralar, İş Bankası maxi puanlar, Finansbank para puanlar ve Halk Bankası paraf puanlar geçerlidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: daquied
Teşekkürler.
Edit: kampanya görseli linki var mı bende gözükmüyor.Biraz önce aldım hediye altınpuan yüklendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son bir saat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yavru, altın alıyorsun. Kar marjı düşük bir ürün. Beğenmiyorsan yazma |
Attığınız 8 mesajla mı?
|
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- algida ile kazan kod
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- burger crush
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X