Şimdi Ara

Altunuzade Ve Levent Gold PC de 'Pal Xbox360 Slim' 24,25,26 Eylül Tarihlerin'de 599TL... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taksitle alakalı pek bilgiye sahip değilim o konuda online satış temsilcileri ile görüşebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa85
    slim 24-25-26 eylül tarihlerinde 588 tlyemiş.bence siz hayal görüyorsunuz.bugün ayın 25i goldun sitesindeyim şu an kdv dahil 942.82 yazıyor ama 942.82nin üstüne çizgi çekmişler mağaza fiyatı 799.04 diyor.hayal görmeyin.inanmayan goldun sitesine baksın.

Hoşunuza mı gidiyor kurumları, insanları eleştirmek anlamıyorum ki. Gold'un belirtilen mağazalarından bir çok arkadas xbox 360 s leri 599 tlden aldı. Belki daha fazla arkadas da kafkasbeyi nickli arkadasın yardımlarıyla telefonla satın aldı. Hayal kurmak gibi iddialı lafları yazmadan bari forumda 2 satır yazı okumak zahmetine katlanın, boş boş cümleler kurmaktan kurtarır sizi belki bu caba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozturk 6161 -- 25 Eylül 2010; 20:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozturk 6161

quote:

slim 24-25-26 eylül tarihlerinde 588 tlyemiş.bence siz hayal görüyorsunuz.bugün ayın 25i goldun sitesindeyim şu an kdv dahil 942.82 yazıyor ama 942.82nin üstüne çizgi çekmişler mağaza fiyatı 799.04 diyor.hayal görmeyin.inanmayan goldun sitesine baksın.

Hoşunuza mı gidiyor kurumları, insanları eleştirmek anlamıyorum ki. Gold'un belirtilen mağazalarından bir çok arkadas xbox 360 s leri 599 tlden aldı. Belki daha fazla arkadas da kafkasbeyi nickli arkadasın yardımlarıyla telefonla satın aldı. Hayal kurmak gibi iddialı lafları yazmadan bari forumda 2 satır yazı okumak zahmetine katlanın, boş boş cümleler kurmamdan kurtarır sizi belki bu caba...

Öncelikle ayın 24-25-26 sı Altunizade ve Levent mağazalarında demişiz.Sen internette şu fiyat yazdığımız bir insert yada gazete bilgisi gördün mü?Yani hayal görmüşsün açıkçası. cozturk 6161 abimin dediği gibi zahmet edip bir kaç sayfa yazı okusaydın internetten dahi o fiyattan verdiğimiz kullanıcıları görebilirdin.İnsanların hayal gördüğünü yazıyorsun daha sonra yazdığın mesajı siliyorsun ben senin kişiliğinden şüphe ederim arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasbeyi -- 25 Eylül 2010; 11:58:25 >

• Levente veya altunizadeye giden var mı ... belki sadece mağaza içinde yapılan bir kampanya dolayısı ile internetten duyurmuyor olabilirler.. Gidip kontrol edip yazsın birisi şuraya.. çok uzakta oturuyorum...
  • Bu bölgelere özel insert dağıtıldı.Mağazalarda satılıyor şuanda ama adet azalmaya başladı Altunizade mağazada biraz fazla var Levente göre
  • quote:

slim 24-25-26 eylül tarihlerinde 599 tlyemiş.bence siz hayal görüyorsunuz.bugün ayın 25i goldun sitesindeyim şu an kdv dahil 942.82 yazıyor ama 942.82nin üstüne çizgi çekmişler mağaza fiyatı 799.04 diyor.hayal görmeyin.inanmayan goldun sitesine baksın.

Doğru mağazalara baktığına eminmisin mesela ben geçen hafta 599 TL'ye B.evler Gold'dan aldım. Yanılmıyorsam bu hafta düzenlenen Xbox 360 Slim kampanyasındanda ürünü alanlar oldu.
  • quote:

slim 24-25-26 eylül tarihlerinde 599 tlyemiş.bence siz hayal görüyorsunuz.bugün ayın 25i goldun sitesindeyim şu an kdv dahil 942.82 yazıyor ama 942.82nin üstüne çizgi çekmişler mağaza fiyatı 799.04 diyor.hayal görmeyin.inanmayan goldun sitesine baksın.

daha önceden de söylendi goldun sitesinde yazmıyor diye onun yerine gold'un levent veya altunizade mağazasına telefon edip öğren.
  • quote:

Ben dün aldım 599 tlye şu an önümdeki xboxslim'e ve yanında duran faturayamı inanacam yoksa
    mağazaya bile gitmemiş internetten baktığını söyleyerek atıp tutan sana mı? Hayal görüyorum galiba
  • bugun ogleden sonra bende altunizade gold magazasında 599 liraya xbox slim aldım.
  • Benimde slim bugün geldi. Gerçekten süper bir alet. Şimdi assasians creed II ye başlıyorum. Sabahlar olmasın
  • Xbox 360 Slim'leri yeni kavusan herkese hayırlı olsun.
  • Bugün ben de 4. levent mağazasından 599 a aldım çok harika.. bi de vip sigorta aldım ilerde fw leyip garantisini yok edersem diye.. 58 liraydı sanırım 12 taksit e bölüyolar zaten.. ben alırken 6 tane fln kalmıştı sanırım.. tax ve shipping ekleyince amerika fiyatına denk geliyor nerdeyse .. o kadar farkta taksit imkanına verilen vade farkı gibi düşünün.. bence xbox isteyen herkes alsın..
  • http://www.hizlial.com/oyun/konsollar/x-box-360-elite-250-gb_21.090.0575.0002.htm

610.99 TL Almak için gezemem diyenlere güzel alternatif

Altunuzade Ve Levent Gold PC de 'Pal Xbox360 Slim' 24,25,26 Eylül Tarihlerin'de 599TL...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.