Şimdi Ara

Altyapı binaya zarar veriyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir binaya taşındık , binada bizden başka kimse oturmuyor dilekçe vermeye gittim , mutahitin yazması lazım dediler. , Bugün gittim mutahitin yanına ben vermem diyor , binada doğalgaz elektrik kablolarini mı ne patlatmış eskiden , imzalarsam bile sorumluluk sende diyor arkadaşlar varmı böyle bir sorun yaşayan? Sorumluluk alayım mı .

• kabloları merdiven bosluğundan ve tepelerden geçiriyorlarki su borusuna veya tesisata denk gelmesin diye binayada zaten dışarı kutudan telefon hattı yanından çekiyorlar eger o hattın etrafı müsait degilse ufak bir kazı oluyor.

ek masraf çılacak diye korkmuşdur.
  • Bir şey olmaz. Eğer bir sorun olursa Türk Telekom a açarsınız davayı. O öder diye tahmin ediyorum.
  • Kablonet bağlatacaksan hiç bir sıkıntı olmaz ver dilekçeyi geç.

Müteahhit adamsa uydu kablolarını bir yerde toplamıştır zaten. Oraya bi kablo çekilecek gerisi basit. Herkes yapıyor bir sorun olursa firma karşılıyor kendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

Kablonet bağlatacaksan hiç bir sıkıntı olmaz ver dilekçeyi geç.

Müteahhit adamsa uydu kablolarını bir yerde toplamıştır zaten. Oraya bi kablo çekilecek gerisi basit. Herkes yapıyor bir sorun olursa firma karşılıyor kendi

Dilekçeyi yarın vereceğim hocam , teşekkürler
    Birde kaç günde bağlanır tahminen?
  • Neresi bura? İl ilçe
  • quote:

Neresi bura? İl ilçe

Kocaeli körfez .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küçük il hızlı olması lazım. Gerçi şimdi de ihale dönemi. Elinizi çabuk tutarsanız 10-15 günde max biter. Hatta olabilecek bişeyse 1 haftada da bitebilir.
  • quote:

Küçük il hızlı olması lazım. Gerçi şimdi de ihale dönemi. Elinizi çabuk tutarsanız 10-15 günde max biter. Hatta olabilecek bişeyse 1 haftada da bitebilir.

İzmitteki trenvay çalışmaları altyapıları kopartmış , bu hafta gelemezlermiş haftayada belli değil , birde adam buraya yatırımın gereksiz olduğu vs söyledi kullanan pek yokmuş , bize denk geldi arkadaş bağlanmayacak herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.