Şimdi Ara

Altyapı Gelir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Ankara'nın göbeğinde yaşayıp; yıllardır ADSL'e mahkum kalanlardan yalnızca biriyim. Artık 16 mbps kullanmaktan yıldığım için farklı arayışlar içerisindeydim. Forumda ve sağda solda okuduğum kadarıyla KabloNet bunu en iyi yapan şirket gibi gözüme çarptı. Öyle ki, kimisi başvurmuş ve haftaya gelip altyapı çekmişler... Tabi bu ülkede imkansız gibi ama bir ümit inanıyor insan işte...

Geçen hafta arayıp altyapı talebinde bulundum, bilgilerimi aldılar fakat henüz dönüş yapan olmadı. Aynı zamanda bugünde iletişim kısmından form doldurup yolladım. Sizce bir geri dönüş olur mu? Aynı şekilde altyapı talebinde bulunan arkadaşlar olduysa, nasıl bir sonuca ulaştınız? Size altyapı geldi mi?

Yanıtlayan olursa sevinirim dostlar. Diğer şirketlerden hiçbir umudum yok, hatta bundan da yok ama işte 1-2 mahalle ötemdeki binalarda altyapı göründüğü için bir de ben deneyeyim istedim.

Cevaplarınızı bekliyorum.

• Gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KabloNet altyapı yapma konusunda iyi felan değil. Eğer sokağızda KabloNet varsa getirirler ancak yoksa hiç kendinizi yormayın yine tek umudunuz Türk Telekom oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joster35

KabloNet altyapı yapma konusunda iyi felan değil. Eğer sokağızda KabloNet varsa getirirler ancak yoksa hiç kendinizi yormayın yine tek umudunuz Türk Telekom oluyor.
    Teşekkür ederim cevabınız için hocam. Kontrol ettiğim zaman evime 100 metre uzaklıktaki tam 3 farklı binada gözüküyor. Acaba bu binaların herhangi birinden hat çekebilir miyim? Yoksa binaya mı çekilmesi lazım... Sanıyorum Vodafone'da aynı altyapıyı kullanıyor, direkt onlarla iletişime geçip böyle bir şey teklif etsem acaba olumlu sonuçlanır mı?
  • Keçiören ufuktepedeyim 4 yıldır 2000 btk şikayetim oldu yüzlerce cimer ve açık kapı şikayetim var sosyal medyadan yazıklarımı saymıyorum.. Her şey şansına kalmış bütün firmaların keyiflerine kalmış bir durum bu alt yapı mühendisleri planlama yapar onaylanır ödenek çıkarsa fiber hizmeti gelir.Umursamazlarsa fiber felan gelmesi için AKP den siyasi üst seviye birsinin telefon açması işinizi kısa sürede bitirmenize hizmete kavuşmanıza kafi olacaktır.Kablo tv alt yapısı sokağımızın baş tarafından paralel geçiyor (150metre uzaklıktan) onlara da istekte bulundum ve olumsuz cevap verdiler alt yapı genişletme vs işlemlerinde değerlendirilecektir cevabı verdiler hepsi boş cevaplar arkası aslı astarı yok !!

ÇÖZÜMÜN ÇÖZÜMSÜZLÜK OLDUĞU ÜLKE TÜRKİYE !!! TEK SORUNSUZ ÇALIŞAN KURUM CENAZE HİZMETLERİYMİŞ ÜLKE DE !!! YAŞAYANA HİZMET YOK AMA ÖLENE SORUNSUZ HİZMET VAR BİZDE HİZMETİ MEZARDA MI ALACAĞIZ DİYORUM !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

Keçiören ufuktepedeyim 4 yıldır 2000 btk şikayetim oldu yüzlerce cimer ve açık kapı şikayetim var sosyal medyadan yazıklarımı saymıyorum.. Her şey şansına kalmış bütün firmaların keyiflerine kalmış bir durum bu alt yapı mühendisleri planlama yapar onaylanır ödenek çıkarsa fiber hizmeti gelir.Umursamazlarsa fiber felan gelmesi için AKP den siyasi üst seviye birsinin telefon açması işinizi kısa sürede bitirmenize hizmete kavuşmanıza kafi olacaktır.Kablo tv alt yapısı sokağımızın baş tarafından paralel geçiyor (150metre uzaklıktan) onlara da istekte bulundum ve olumsuz cevap verdiler alt yapı genişletme vs işlemlerinde değerlendirilecektir cevabı verdiler hepsi boş cevaplar arkası aslı astarı yok !!

ÇÖZÜMÜN ÇÖZÜMSÜZLÜK OLDUĞU ÜLKE TÜRKİYE !!! TEK SORUNSUZ ÇALIŞAN KURUM CENAZE HİZMETLERİYMİŞ ÜLKE DE !!! YAŞAYANA HİZMET YOK AMA ÖLENE SORUNSUZ HİZMET VAR BİZDE HİZMETİ MEZARDA MI ALACAĞIZ DİYORUM !!!
    Bu sinir dolu mesajınıza canı gönülden katılıyorum hocam. Her şey torpil yahut tanıdık üzerinden yürüyor. Mesela 150 metre uzağımda diyorsunuz ya, aynı şekilde aramda 50 metre dahi olmayan sokakdaki her binada, bakın her binada diyorum istisnasız altyapı var. Neden? Çünkü muhtarlık oradaydı geçen senelerde... Düşünün, mahallenin muhtarı bile bunu yapıyorsa iç kısımlarda neler dönüyordur. Adam resmen o sokağı yaşatmış, fakat diğerlerini adam yerine koydurmamış.

• Az önce aradım müşteri hizmetlerini. Bir haftadır dönüş yapmadınız dedim, kontrol ettiği zaman "Olumsuz sonuçlanmış" dedi arkadaş... Neymiş, güzergah dışıymış. Bir de 50 metre ötemde var, neden böyle oldu ki diyince de pişmiş bir şekilde "Bilemiyorom" dedi. Böyle operatör olursa, hizmet beklemek de ahmaklık olurmuş. İçimizdeki umudu söndürenlere de selam olsun. Umarım rahat uyuyabiliyorlardır.

Demem o ki, bu ülkede iyi şekilde sonuçlanacak şeyleri beklemek demek, tabiri caizse aptallık demek.
  • Evilzone kullanıcısına yanıt
    Hocam selam. 50 metre uzakta var ise btk tüketici adresinden yazın, size de bağlarlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam selam. 50 metre uzakta var ise btk tüketici adresinden yazın, size de bağlarlar diye düşünüyorum.
    Selam hocam, yeniden aynı şekilde cevap alırım sanıyorum. Sizce olumluya evrilme şansı var mı?
    Btk tüketici üzerinden deneyin hocam dilerseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Btk tüketici üzerinden deneyin hocam dilerseniz.
    Bir anlık gaz ile yolladım. Mesaj'a ek olarak altyapının olduğu sokakları ve bana olan yakınlığını vs. gösteren ekran görüntüleri koydum. Umarım dediğiniz gibi bir sonuç alabilirim hocam. Teşekkür ederim tekrardan.
  • önümden fiber geçiyor ben bağlatamadım. adsl'e talim ediyoruz. REZALET
    Rica ederim hocam. Umarım olumlu sonuçlanır:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.