Şimdi Ara

Altyazı Bulabilen Android Uygulaması Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amacım film dizi için altyazı bulan bir android uygulaması popcorntime ile indirdiğim dizilere altyazı bulamıyorum mxplayer ve bsplayer ile denedim başlıca altyazı arama uygulamlarını denedim ama yok bizimkiler de yapmamış böyle bir uygulama. Mesela Elementary S4 E21 Türkçe için hiç bulamadım bana seri ve zengin içerikli bir çözüm söyleyecek var mı

• www.divxplanet.com
    www.turkcealtyazı.org
    Bu iki siteyi tavsiye ederim daha benim bulamadığım altyazı yok bu iki sitede
  • Mx player yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xapplex hocam bu ve benzeri yerli subtitle uzmanı siteleri biliyorum fakat android üzerinde arama yapıp bulabilen uygulama arıyorum storedaki uygulamalar hep opensubtitle vb kaynaklardan çekiyor, yerli sitelerden çekmiyor dolayısı ile daha az buluyor yer altyazıları yabancı applar

YılınŞakası hocam bu ve daha bir çoğu media playerlar buluyor fakat genelde altyazıları nereden çekiyorlar bilmiyorum ama dizilerde sıkıntı yaşıyorum mesela Elementary. Muhtemelen opensubtitle gibi yabancı sitelerden çekiyor.
  • kedroid kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız sadece opensubtitles sitesindekileri buluyor siteye kayit olmayi deneyin belki istediginiz her seyi bulur yada altyaziyi ayrica indirip mx playerla actirmaniz lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: YılınŞakası

Hocam haklısınız sadece opensubtitles sitesindekileri buluyor siteye kayit olmayi deneyin belki istediginiz her seyi bulur yada altyaziyi ayrica indirip mx playerla actirmaniz lazim

hocam siteye girip altyazı arayıp acaba senkron sorunu olur mu acaba kaç kare bu 24 mu 25 mi ile uğraşmak istemiyorum. bunun uygulamaısnı arıyorum google playdeki uygulamalar popüler filmlerin ve yabancı dizilerin altyazılarını buluyor ve çoğu hatta hepsine yakını yabancı dil başta ingilizce olmak üzere malesef...
    Senkron sorunu olsa bile mx player in icinde senkron ayarlama var birazcik karistirin cozersiniz buyuk dert degil :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Senkron sorunu olsa bile mx player in icinde senkron ayarlama var birazcik karistirin cozersiniz buyuk dert degil :)

Hocam biliyorum ama ne demek istediğimi anlamadınız. Ben bunlarla uğraşmak istemiyorum elementary S4E19 dediğim TR altyazı insin istiyorum. Benim derdim uğraşmamak için zaten mxplayer kaldı ki basit bir app gelişmiş olabilir ama kullancı arayüzü çok basit zaten 5 dakika uğraşan tüm özeliklerini kapar. Benim derdim bu appın yerli versiyonu var mı varsa bulup kullanmak...

bence sizin sorununuz yabancı dizi izleyenlerin genel problemi ama yılınşakası arkadaşa katılıyorum mx playeri indirin altyazıyı siz kendiniz indirin senkron sorununu mx çözüyor bunun içinde biraz ayarları kurcalamanız lazım çok vakit ayırmanıza gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

bence sizin sorununuz yabancı dizi izleyenlerin genel problemi ama yılınşakası arkadaşa katılıyorum mx playeri indirin altyazıyı siz kendiniz indirin senkron sorununu mx çözüyor bunun içinde biraz ayarları kurcalamanız lazım çok vakit ayırmanıza gerek yok

hocam genelde diğer ülkedekiler app yapmış koymuş play store'a, ama bizde fevkalede subtitle siteleri olmasına rağmen app yapmamışlar. mecbur download edip mx ya da bsplayer ile izleyeceğim şimdilik. Umarım yakın zaman da yerli coderlerden biri bunu yapar.
    Biri yapar da biz de nasipleniriz insallah 😃

• quote:

Biri yapar da biz de nasipleniriz insallah 😃

adamlar koca koca yerli altyazı sitesi açıyor ama bir app yapamıyorlar vizyon yok demek ki diyesi geliyor insanın, yapan biri olsa işte kendi de appa reklam koyar vs yapar kendi de parsını kazanır :D
  • BSPlayer bu işi iyi yapıyor

• BS Player
  • BS player

• bsplayer nasıl yapıyor bunu ? ben göremedim yerli altyazı sitelerini ekleyip içinde mi arama yapıyor yoksa klasik altyazı bul mu diyor eğer öyle ise bu özellik bir çok media playerda var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

bsplayer nasıl yapıyor bunu ? ben göremedim yerli altyazı sitelerini ekleyip içinde mi arama yapıyor yoksa klasik altyazı bul mu diyor eğer öyle ise bu özellik bir çok media playerda var zaten

Videoyu açınca sağ üstten seçenekler kısm var altyaziyi intrrnetten ara diyosun seçenekler çıkıyo önüne birini seciyosun oluyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

bsplayer nasıl yapıyor bunu ? ben göremedim yerli altyazı sitelerini ekleyip içinde mi arama yapıyor yoksa klasik altyazı bul mu diyor eğer öyle ise bu özellik bir çok media playerda var zaten

Videoyu açınca sağ üstten seçenekler kısm var altyaziyi intrrnetten ara diyosun seçenekler çıkıyo önüne birini seciyosun oluyo.

hocam teşekkürler yardım gayretiniz için ama ben yerli altyazı sitelerinde arama yapan bir media player arıyorum. bsplayer mxplayer gibiler hep yabancı sitelerde en çokta opensubtitles de arama yapıyor. Malesef yerli sitelerde arama yapabilen bir program yok şu an için ya da media player...

• Mx Player altyazi bul özelliği ile buluyor.

• Hyperior kullanıcısına yanıt
    hocam yardim istegime karşılık vermek istediğiniz icin sonsuz kez tesekkurler ama yukariya yazdığım gibi yine yazayim Turk sitelerinde arama yapma ozelligi lazim mx opensubtitle uzerinden yapiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.