Şimdi Ara

am2+ fan sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cpu sogutucusu almayı dusunuyorum. Çoğu sogutucular am2 yada socket940 uyumlu gözüküyor. Ama bende phenom 9950 var am2+. Acaba bu am2 yada socket940 uyumlu olan sogutucuları bende kullanabilirmiyim yoksa sadece am2+ yazanlarımı tercih etmeliyim?? Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonemesis -- 16 Şubat 2009; 22:11:01 >

• problem olmaz yaa korkam sana önerim kasana sığıyosa ocz vandetta 2 dir süper soğutucu ama kasana sığarsa bnde alıcam ama kasama sığarı sığmazmı diye endişeliyim araştırıoyrum
  • kasanın kapagında 23 cm fan var vandette 2 sıgmaz sanırım vandette sıgar. ama am2 ler uyar diyosun yani benim sisteme
  • soket 940 soğutucular, am2 ile uyumlu mu?
  • bende pek anlamam ama am2nin socket940 ın yeni adı oldugunu söylüyorlar. zaten butun sogutucuların kutularında uyumluluk olarak hem 940 hem am2 yazıyor. benim merak ettiğim bunların am2+ a uyup uymayacagı!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Psychonemesis

bende pek anlamam ama am2nin socket940 ın yeni adı oldugunu söylüyorlar. zaten butun sogutucuların kutularında uyumluluk olarak hem 940 hem am2 yazıyor. benim merak ettiğim bunların am2+ a uyup uymayacagı!!

am2 anakartlar bios update ile am2+ oluyor diye biliyorum. Öyleyse fiziksel bir fark yoktur, yine de kesin bilen biri cevap verirse daha ii olur tabi.
  • eet birkaç kişide fark olmayacağını söyledi. ama siparişi veripte ürün geldikten sonra bir sürpriz yaşamak istemiyorum. teşekkürler yinede ilgine
  • Ben de 9950 için fan bakıyorum da, kasam küçük olduğu için yelpazem dar. Şu an aklımdaki ürün şu.,

http://www.mavibilgisayar.com/ud/7752

Soket 940 kendisi. Riske girip alacam sanırım.
  • bende bunu dusunuyorum sekli semalide baya guzel pencereli kasalar için ama buseferde sagdan soldan biyerlere carparmı onu bilmiyorum kuzey koprusu vs.. ne zor işmiş birader ona uyarmı buna uyarmı!!!
    www.sanalmarketim.com/urun/4315bd18d6d5b4fd965270f6237f3209/XILENCE-Black-Hawk-Edition-AMD-Lga775-Islemci-Sogutucu
  • ben de aynı soğutucuyu almayı planlıyorum açıkçası almayı düşünmemdeki en büyük etken görüntüsü ancak performansı hakkında detaylı ve tatmin edici bilgilere ulaşamadım(fanının en yüksek hızda gayet sesli olması haricinde)

kullananlar varsa ya da inceleme bulanlar, yardımcı olabilirlerse çok iyi olucak
  • evet inceleme bulamadım pek!! bulanlar paylaşırsa sevinirim
  • evet arkadaşlar kullanan da mı yok bu soğutucuyu yahu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnCrhn -- 21 Şubat 2009; 13:47:58 >
  • dostum walla ben tt big typ vp aldım. sogutmasından gayet memnunum. üstündeki fanıda 12cm yeşil fanla değiştircem siparişi verdim. heralde goruntusude guzel olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.