Şimdi Ara

AM3+ İşlemci Soğutucuları AM4 Uyar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
16.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

O telefonun titresimini seveyim odum koptu  AM3+ İşlemci Soğutucuları AM4 Uyar mı?  AM3+ İşlemci Soğutucuları AM4 Uyar mı? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt

AM3+ İşlemci Soğutucuları AM4 Uyar mı?  AM3+ İşlemci Soğutucuları AM4 Uyar mı? 

• Beyler noctuanin Am3+ sogutucusunu capraz sekilde bagladim 🤣 am4 e ama sicakliklarda degisijlik yok gibi yine yukte 85 dereceye kadar cikiyor 3600 voltaj otoda ses artti stok sogutucuyami donsem bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu bende hortlatacağım birazcık :)

TT big typ kullanıyorum AM3+ anakartta, AM4 anakarta geçmeyi planlıyorum bu soğutucuyu kullanabilir miyim?

Upgrade kit var mıdır?

• konuyu hortlartıyorum fakat bilgisi olan arakadaşları gördüm aranızda. Thermaltake water 3.0 var elimde uyumlu gözükmüyor braket size dan 22$ da bi kaç parçaya vermek istemiyorum ne yapabilirim. yada elimdeki uyumlu olurmu acaba

• ben de hortlatayım. am4 ana kartıma am2+ işlemcili pcdeki soğutucuyu taktım. soğutucu biraz değişik olmakla beraber, tırnakları esneyebildiği için minik boyut farkları dert olmadı. ama soğutma bakımından, stok soğutucu ile arasında bi fark göremedim :( bahsettiğim soğutucu bu ( 2.40 zamanında)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.