Bildirim
Am3 Sessiz Performansı Yüksek İşlemci Fanı Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hyper 212 evo rahat soğuttuğu için güzel bir fan profili ayarıyla çok sessiz çalışıyo. Ne çektiğinizi çok iyi anlıyorum. Sanki makine sizle iletişim kurmaya size birşeyler anlatmaya çalışıyor adeta dile geliyor değil mi :)
Ben çok defa kendisini susturmak istesemde en sonunda dayanamadım aldım hyper i rahat ettim o.c ye de uygun bir performansı var.Tavsiye ederim. Eğer o.c yapmayacaksanız ona da para vermenize gerek yok standart bir aftermarked fan alın coolermaster vs sessiz fanları olan her türlü hem performans olarak hem ses olarak stock olandan iyi çıkar emin olun.
Bu arada alacağınız soğutucunun ram lerinizi engellememesine dikkat edin uyup uyamayacağına iyice bakın. Süpriz olmasın. Performans için contac 30 da iyi seçim olur. -
Gercekten oyle ses cikariyor dostum. 2150 rpm de calisiyor eskisi :( easytune'da hata veriyor, iyice uyuz oldum. Anakart alip, simdi de uygun bir fan dusunuyordum. Cok iyi oldu onerilerin. Tesekkur ederim... -
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en sesiz soğutucuyuda alsan o işlemci soğumaz amd -
Adam çok ilginç yalnız her Amd başlığını takip edip muhaha falan diye mesaj atıyor :) Daha bir başlıktada şunu yap diye yardım etmedi.Adam AMD yi kötülemekten mutlu oluyo bildiğin.
Tamam inkar ediyorum AMD bana kazık attı :) şimdi yatabilirsin. Çok ilginç bi tip.İyiki varsın. AMD başlıkları kovalayıp milletle dalga geçeceğine çözüm öner arada birde.muhaha diye her başlığa mesaj düşmekle anca komik olursun. Adamın haswell serisinin sıcaklık sorunlarından da haberi yok inteli mekke de ürettiler sanıyo ? siyanür mü yutuyon hocam mantar kafası falan mı bu? İş güç yok mu ? Adama yardım etmeyip dalga geçmek için başlığına gireceksen nasıl bir hayattan haz alma tarzın var :D
AMD BU İNSANLIĞA ATILMIŞ EN BABA KAZIKTIRRRRRR
Oldumu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 2 Ekim 2015; 4:25:13 >
-
:)) kesin intel para veriyordur bu arkadasa. Dostum, 212 Evo ve Msi 970 Gaming Anakarti bugun alacagim ins :) Fan olayini cozdugumuze cok sevindim. Bir daha dusuk butceli anakart almak yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackside01
:)) kesin intel para veriyordur bu arkadasa. Dostum, 212 Evo ve Msi 970 Gaming Anakarti bugun alacagim ins :) Fan olayini cozdugumuze cok sevindim. Bir daha dusuk butceli anakart almak yok.
Vallahi bende çektim ucuz anakarttan hocam. Msi g46 yandı elimde gerçi suçlayamıyorum.4.4 GHZ kaldırma iddiası olan bir kart değildi zaten. Ama yinede bir kere yanınca aman ekran kartıma bişey oldumu işlemciyi yaktımı ramleri sabote ettimi diye düşünmenin biraz daha para vermekten daha kötü olduğunu farkettim. Gigabyte 990fxa ud3 rev4.0 aldım giden kartımın yerine.Kafam rahat en azından.Birde elektronik biraz şans işi. Çok hassas üretim süreçleri var tabi. Ama yinede anakart nolucak düşüncesini geride bıraktım. Anakart çok önemli hocam. 200 tl lik kart 1000 liralık ekran kartını çöpe gönderir. Hayırlı olsun inşallah kartınız sizi üzmez. 212 EVO yerine onun bir sonraki x li modelini de alabilirsiniz.Ben bulamamıştım.Çok fark yok bir kaç ufak tasarım değişikliğiyle 1-2 derece fark ettirdiklerini iddia ediyolar. Temelde aynı soğutucu. Evo iyidir. Contact 30 mu neydi onuda çok başarılı buluyorlar. Şimdiden hayırlı olsun.Yakmama rağmen hala msi a güvenirim.Bu arada 8320 ye eğer imkan varsa 990 chipsetli bir anakart daha iyi olabilir.Gaming970 kullanmadım ama o kartı da beğeniyorlar.Yani 970 sorun çıkaracağını sanmıyorum size sadece imkan varsa 990 chipset tabiki daha güvenilir ve stabil olur 8 çekirdekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 2 Ekim 2015; 11:32:43 >
-
Gercekten anakart cok onemli. Her parcaya iyi para verip, anakarti ucuza getirmek cok sacma oldu benim icin :) ama simdi kafam rahat. Contact 30'a baktim o da gayet uygun, tasarimi da hos olmus :)
Bugun montaj gunu. Sonunda rahata erdim :) -
Güle güle kullanın hayırlı olsun -
Tesekkur ettim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X