|
Am5 anakart ve işlemci 78003XD
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elinde ne kdr var ? -
10 bine kadar cikabilirim -
Sana bunun cevabını kim verebilir ki.
Ucuzlar mi çok düşük ihtimal. Fiyat ayni kalsın super olur.
Yakınlarda bir sel haberi yoksa sırayla almak mantıklı. Tabiki ihtiyaçlarını belirlemek, bütçeyi belirlemek ve ona göre parçalarını almak en sağlıklısı.
-
10bine düşmüştü dün incehesapta 7800x3d Oradan başlasaydın iyiydi -
7700x ile 7700x3D arasında bariz fark varmı? Hangisini almal daha mantıklı? -
Parca parca alacaksin niye yuksek modelleri aliyosun anlamadim , 7500f+ orta seker bi b650 anakart al gec.
Hem butce yok hem parca parca bu sistemi yaza anca toplarsin o zaman kullanamadan 6 ay gecmis olur.Butce 10 bin baktigin islemcilerden biri 9 bin digeri 13 bin lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 17 Aralık 2023; 12:33:52 > -
Üstad almışken ileriye dönük olsun diye alıyorum. 3 yılda bir sistem değişmek istemiyorum. En son 2014 de sistem toplamıştım -
-
ben msi anakart almasını önermem, hala bios ayarını bi tutturamadılar.
bi daha msi anakart alırsam ne olayım!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 17 Aralık 2023; 19:11:21 > -
Oyun is guc kullanimi icin almiyorsan gerek yok bence , ilerde sadece islemciyi degistirir devam edersin gerekirse. -
Biosla alakalı ne gibi sorunlar var üstad? -
Oyun için alıyorum üstad. Bir daha işlemci değişimi yapmamak için sağlam olsun bikez olsun düşüncesindeyim. -
7700x ile x3D arasında kaldim -
expo profilleri sıkıntılı. makine uyku modundan çıkmıyor. zırt-pırt bios resetleme istiyor.
saç-baş yolmak istemiyorsan alma.
-
MSI için mi bahsettiniz? Peki başka öneriniz varmı -
Hangi anakarti kullanıyorsunuz . bios güncel mi. Bende msi b650 tomahawk wifi aldım. Bakalım bir problem çıkmaz inşaallah
-
Reis kullandığın anakarti bende almayı düşünüyorum ama bıosla alakalı sıkıntılar duydum. Hangi işlemci ile kullanıyorsun.? Suanlik herhangi bir problem var mi -
Daha cumartesi aldım. Elime geçmedi. Vatandan aldım gece indirimi ile. Geçince yorum atarim
Benzer içerikler
- am5 anakart önerisi
- 3 uzun bip sesi
- ez debug led
- anakart cpu ışığı yanıyor
- asrock anakart alınır mı
- lga 1851
- b850 anakart
- anakart önerisi
- tpm 2.0
- anakart modeli öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X