< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AM5 içi anakart tavsiyesi
-
-
-
wi fi özelliği anakartı fiyatını yaklaşık 2000 tl artırıyor
Asrock Asus Gigabyte MSI AMD B650, 4 Anakart Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
-
Selamlar tekrardan önerileriniz için çok teşekkür ederim ama kasamda şöyle bir problem var. Anakart micro atx olduğu için ekran kartı büyük geliyor ve usb 3.0 kablosu aşağıya doğru eğik şekilde takmak zorunda kalıyorum. O yüzden atx bir anakart almak istiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
amazonAsus TUF Gaming B650-PLUS WiFi AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP HDMI 3x M2 USB3.2 AX WiFi + BT AURA RGB 2.5Gbit LAN ATX 128GB’a Kadar Ram Desteği, Asus TUF PROTECTION, Armoury Cratehttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BHJKR3BV?ref=cm_sw_r_mwn_dp_ZN6G519ZM29P8FS5ABYA&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_ZN6G519ZM29P8FS5ABYA&social_share=cm_sw_r_mwn_dp_ZN6G519ZM29P8FS5ABYA&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&language=en_US
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
fiyat bandım 6 ile 8 bin arası hocam onu eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın lütfen
Arkadaşlar Am5 e geçmeyi istiyorum anakart, ram ve işlemci alacağım. Aldıgım anakartta bios güncellemesi yapmadan am5 işlemciyi kullanabilir miyim?
-
X670 / B650 / A620 anakart ile Ryzen 9000 serisi İşlemci kullanacaksanız (eğer rafta, depoda uzun süre kalmış anakart ise) bios güncelleme gerekebilir. Bazı anakartlarda tek tuşla flash bios özelliği var.
Ryzen 7000 serisi işlemciler ile X670 / B650 / A620 anakartlar direkt kullanılabilir. Anakart fabrikadan çıkıp müşteriye satılana kadar arada çıkan bioslar olacaktır, sistemi kurduktan sonra güncelleme yapmak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkür ederim dönüşünüz için, Asus TUF Gaming B650M-Plus anakart ve Ryzen 7 7800x3d işlemci düşünüyorum. iyi midir sizce?
-
9800x3d, 479 dolardan 7 kasımda çıkacak, bence onu da bir görüp karar verirsiniz. 17-20 civarına çıkar sanırım.
6100 TLye bu anakartta güzel. Wifi - Bluetooth da var.
www.hepsiburada.comMSI B650M GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-b650m-gaming-plus-wifi-am5-ddr5-7200mhz-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-2-5g-lan-wi-fi-6e-matx-pm-HBC00005YM6GD
hocam bu attığınız da cok güzel, bu anakart'a corsair h100i elite capellix sıvı soğutma takmada sorun yaşar mıyım? bilginiz var mıdır?
-
Sığıp sığmaması, kasaya bağlı. Bu tarz anakartlarda 4 pin pwm fan bağlantı uçları yeterince koyuyorlar. Hatta bazılarında pump diye pompa bağlantısı için ayrı uç oluyor.
Her anakartta aynı yerde olmuyor 3.0 bağlantı portu. Tek kıstasınız bu ise model görüntülerini inceleyebilirsiniz.
-
Gigabyte anakartlar da x3d turbo diye bir özelliklerden bahsediliyor, önerebileceğiniz gigabyte anakart var mıdır?
gigaybte B650 s2h nasıldır bilgisi olan var mı? testlerine baktım daha iyi gibi duruyor
beklentiye bağlı,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda B450M-A Pro Max Msi marka anakartı 5600 ile kullanıyorum. Çok basit miktarlarda oc yapıyorum. Bu anakartı da 7600 ile kullanacağım, gene basit oc yapacağım.
merhaba bu anakartı bende almak istiyorum baktığım am5 anakartlar içinde en mantıklısı ve fiyat performans olarak bunu gördüm Noctua NH-D15S sorun yaşarmıyım acaba
-
WIFI li bir anakart mi almali yoksa duz anakart alip sonra antenli USB WIFI bir cihaz mi takmali?
Benzer içerikler
- ssaa nedir
- exen smart güvenilir mi
- hotfix nedir
- oyun için amd mi intel mi
- rx 7600 alınır mı
- rx 8000 serisi
- mediatek helio g85
- snapdragon 8 elite antutu
- i7 860 kaçıncı nesil
- gtx 1650 ti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X