Şimdi Ara

AM6 A6 6400K ile uyumlu ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, AMD APU sistemlere yabancıyım. Yedek makinem şuanda işlemci üzerindeki 8470D GPU ile çalışıyor.
    Sapphire Vapor X HD 5870 kart uyum sağlamadı sistemi kilitleyip mavi ekranla reset atıyor. Kart sağlam diğer makinemde test ettim.
    A6'ları sanal crossfire yapmak için 6XXX ve 7XXX çipsetli kartlar gerikiyormuş. Bu işlemciyle sorunsuz kullandığınız ekran kartlarını yazar mısınız?
    Herkese teşekkürler.

Sistem şu şekildedir:
    AMD A6 6400K - ASUS A55-BM - Gskill 4x2 8Gb DDR3 1600 Ram, Xigmatek 700W PSU

• quote:

Orijinalden alıntı: ABITMania

Arkadaşlar, AMD APU sistemlere yabancıyım. Yedek makinem şuanda işlemci üzerindeki 8470D GPU ile çalışıyor.
    Sapphire Vapor X HD 5870 kart uyum sağlamadı sistemi kilitleyip mavi ekranla reset atıyor. Kart sağlam diğer makinemde test ettim.
    A6'ları sanal crossfire yapmak için 6XXX ve 7XXX çipsetli kartlar gerikiyormuş. Bu işlemciyle sorunsuz kullandığınız ekran kartlarını yazar mısınız?
    Herkese teşekkürler.

Sistem şu şekildedir:

R7 240 olabilir EMİN DEĞİLİM.

6570 tam destek sunuyor CF için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Arkadaşlar, AMD APU sistemlere yabancıyım. Yedek makinem şuanda işlemci üzerindeki 8470D GPU ile çalışıyor.
    Herkese teşekkürler.

Sistem şu şekildedir:

R7 240 olabilir EMİN DEĞİLİM.

6570 tam destek sunuyor CF için.

Teşekkür ederim 6570'i liste başına aldım

• Uyumsuz kart olmaz hepsini takabilirsin. Cfye uygun olanı soruyorsan bence hiç cf olayına bulaşma. Onun içindeki gpu zaten bir işe yaramaz onunla cf olacak kartlar da bir işe yaramıyor. r7 260x alıp içindeki gpuyu iptal ederek kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Uyumsuz kart olmaz hepsini takabilirsin. Cfye uygun olanı soruyorsan bence hiç cf olayına bulaşma. Onun içindeki gpu zaten bir işe yaramaz onunla cf olacak kartlar da bir işe yaramıyor. r7 260x alıp içindeki gpuyu iptal ederek kullanabilirsin.

Peki 5870 ile yaşanan uyumsuzluk durumuna ne diyorsunuz nasıl çözümlenebilir? İkisi arasındaki çakışmayı aşıp sadece 5870 ile kullanmak için ne yapmak gerekir?
  • Takipteyim bende A8 6600K kullanıyorum harici ekran kartı taktıgım zaman nasıl bir yol izlemek gerekir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Takipteyim bende A8 6600K kullanıyorum harici ekran kartı taktıgım zaman nasıl bir yol izlemek gerekir ?

Sizin kullandığınız anakart nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asusa55BME
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Uyumsuz kart olmaz hepsini takabilirsin. Cfye uygun olanı soruyorsan bence hiç cf olayına bulaşma. Onun içindeki gpu zaten bir işe yaramaz onunla cf olacak kartlar da bir işe yaramıyor. r7 260x alıp içindeki gpuyu iptal ederek kullanabilirsin.

Peki 5870 ile yaşanan uyumsuzluk durumuna ne diyorsunuz nasıl çözümlenebilir? İkisi arasındaki çakışmayı aşıp sadece 5870 ile kullanmak için ne yapmak gerekir?

5870 ile uyumsuz diye birşey olamaz. Ya ekran kartında yada anakartta bir sorun var. Yani bu genel bir sorun değil senin elindeki parçalarla ilgili bir sıkıntı. Hiç apu işlemci kullanmadım ama belki biosdan içindeki gpu kapatılabiliyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 3 Mart 2015; 21:42:46 >

• A10 6800k islemcili sistem kullaniyorum.bu sistemle gtx 460 hd 5850 hd 7850 ve gtx 560ti kartlarini belirli surelerle kullandim...5870in sorun cikarmasi anakartla olan uyumsuzlugundandir.islemciyle alakasi yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda a10 5800k işlemcime hd 6850 taktım zaten kartı takınca direk dahiliyi iptal edip hariciyi çalıştırıyor herhangi bir problemim olmadı
  • Arkadaşlar muhtemel başka arkadaşların da başına gelebilir diye söyleyeyim.
    5870 kartın çalışmama sorunu işlemciyle alakalı değil; anakartın BIOS'unun eski olmasından kaynaklanıyormuş. BIOS update yapınca 5870 sorunsuz çalıştı. A6'nın üzerindeki GPU ile CF yapamadığı için tekil kart çalışıyor.
  • Arkadaş dual graphics yapmak istiyor sanırım youtubea yaz illa dual graphics yapan vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir adres buldum burada hangi APU işlemcinin hangi kartla CF yapılabildiği listelenmiş.

http://www.cpu-world.com/info/AMD/Recommended_graphics_cards_for_AMD_dual-graphics.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.