Şimdi Ara

Amaç iş bulabilmek mi yoksa sevdiğimiz işi yapabilmek mi olmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi ne olmalı amacımız? Şu genç yaşta hayattan soğuttu bu sistem beni. Sıkıldım, bunaldım, daraldım, sövesim var alayına
    Evet, yorumlarınızı bekliyorum

• Beni de çok bunalttı, bu sınav sistemi. Asosyal etti. Yakında sigaraya başlayacağım neredeyse.

Bu arada soruna gelirsek, kişinin hedefi tabii ki sevdiği işi yapmak olmalı. Ama imkanlar el vermiyorsa da katlanmayı bilmeli.

Yani özet: Kişi sevdiği işi yapmalı; yapamıyorsa, yaptığı işi sevmeli.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 17 Temmuz 2013; 5:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lanet sistemde para konuşuyor maalesef ve sanırım sevdiğin iş de yalan oluyor Hayata
  • Sırf sevdiğim işi yapabileceğim bir bölüme girmek için 2. seneyi kaybedeceğim. Her sabah işe küfrederek gitmektense, sevdiğim işi yapar az kazanırım daha iyi.
  • İş bulabileceğin bir mesleği sevmek.

Bkz .Sağlık sektörü
  • @Hybrid Theory* Eğer gerçekten sevdiğin işi yapacaksan buna değer bence. Az kazanırım diye düşünüyorsun da bunun ilerisi var ve düşünmek zorundasın, geçindirmek zorunda kalacağın bir ailen olabilir hep kendini doyuracak kadar kazanman yetmeyebilir işte orası da sıkıntı

@Yalnızlık Senfonisi Sağlık sektöründe iş bulabileceğimi biliyorum fakat sevebileceğimden emin değilim maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.