Şimdi Ara

Amacı ne yedeklemek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir konuştuğum kızı bi yere davet ettim gelmek istemedi ardından bende ilgi alakayı yazmayı kestim derslerde habire bakmaya bikaç kezde mesaj attı fakat karşılık vermiyorum ve bu ilgi durumu canımı sıkıyor açıkçası sizce amacı yedeğe atmakmı nedir (bu arada kız önce biraz yürüdü ardından bende karşılık verdim ilk başta)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ego tatmini yapmaya çalışıyor gibi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl cevap vermez yaa diyip yazmıştır sen ona cevap verirsen görüldü yersin uzun sürede öyle kalır

• Boyle kızlara yüz verme ve yazma. Zorlayarak olmuyor bu işler, olsaydı ılk gunden olurdu.
  • Kısa ve ters cevaplar verdim mesajlarada bu bakışma olayı rahatsız edici baya bn uzaklaşmaya çalıştıkça üstüme üstüme geliyor

• +++

• Olabildiğince görüldü atıp bırak. Çok cevap vermen gerekirse tek kelimeden sakın uzun olmasın cevapların. O kızdan sana hayır gelmez ama en azından kızı çıldırtırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında durumlar çok farklı fakat biz ego kasıyorlar felan zannediyoruz ha öyle yapanda var yok değil ama çogu durumda kızlar bizim gibi düşünmüyor mesela onlar aileden olsun ülke baskısından olsun psikolojik olarak her zaman rahat değiller

• Bende artık hayır gelmez diye düşünüyorum niyetin varsa kabul etseydin bundan sonra böyle davranmanın hiç anlamı yokki

• 2 hafta önce bende böyle bi belaya battım üstad.her dakika mesaj attı aradı en son bir yere davet ettim sınıfta sarılmak istedim bunları kabul etmedi.biraz biraz sogur gibi oldum sonrasında başka biriyle konusurken yakaladım arkadaşım dedi ama ben yemem.şimdilerde bende sınıfta başka kızlarla takılıyorum beni engellemiş.
    senle ne arkadaş kalmak istiyor ne sevgili olmak istiyor ne istediğini de bilmiyor uzak dur sonra benim gibi 2-3 gün ruh gibi gezersın kafaya takan biriysen
  • Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    Kafaya takmamak lazımda ister istemez takılıyor işte bulaşmamak en iyisi

• İlgi kaşarı kızlar böyle olur dostum, bes dakika yalnız kalamayagorsunler, hemen arkandan bir başkasını bulurlar. Ne de olsa 5 10 dk kimse onlarla ilgilenmemistir oyyyy yazık kıyamayiz bunlara. Benimki de konuşmayı keser kesmez arkamdan başkasıyla konuşmuştu. Bunların topuna kibrit suyu valla.

• ytd.luxboutuqie Y kullanıcısına yanıt
    meriç! kanka sen misin

şaka bir yana haklılık payın var dostum.
  • Hocam o dediğinizde asla olmayacak biriyim ve olanlarada aşırı kılım :) ama artık tecrübelerim bunu göstermeye başladı

• ytd.luxboutuqie Y kullanıcısına yanıt
    farkındayım hocam. zaten foruma göre bütün kadınlar erkekleri aldatma amacıyla yaratılmış yaratıklar

insanların deneyimleri olabilir tabi ki ama genelleme yapmamak lazım.
  • Kalan tek şey kafa karışıklığı ve anlamsızlık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.