Şimdi Ara

??? AMACIN NE ADMİN ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce acmıs oldugum anime ve yabanci dizi önerileri adlı konuyu silme amacın neydi admin ?? İnsanların çoğu daha form kullanmıyoken kullananlarıda uzaklaştırmak için mi uğraşıyosunuz? Konunun neyi yanlıştı okadar insan orada yorum yapti okdar insan onu okudu bi bilgi sahibi oldu birileriyle tanıstı okdar emegi bukadar kolay mı çöpe atmak beni hatam hakkında bilgilendirmek yerine yada konuyu düzeltmek yerine silmek daha mi kolay geldi amacın neydi ? insanlar bu forumda adminlerden bi ceza alacak yada uzaklastırılacak diye korkularından bi sey yapamıyolar forumdan yararlanamıyorlar tam anlamıyla Türkiye'nin en büyük formundaki adminler bölemi çalısıyor önüne geceni silerek mi?? belki basınız da cok işiniz var ama sizin işiniz önünüze geleni silmek değil admin acılan her konuda bir emek var bir bilgi var insanların sosyal ortamda olusturduklari bir dostluk var sen beni ister banla ister ceza ver ben gene baska bir hesap acarak gene girerim ama siz sadece yapılan yanlıslıklarda biraz daha dikkatli olun insanları forumdan uzaklastırmak için değil insanları formlara alıstırmak için uğrasın insanlar burada bari özgürece biseyler yapsınlar...

• + Sonsuz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38743914/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38743914 belkide anakonusu olduğu için ve sen herşeyi konu dışına sormaya çalıştığın içindir
  • +1
  • tutmayın küçük enişteyi
  • ana konusu oraysa oraya tasınlar yada bilgi versinler!!
  • gogoass gogocumusun karşim çekiyomusn ? inceden takılıyomusn geceleri kova falan he ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CSB ne demek?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIDS

gogoass gogocumusun karşim çekiyomusn ? inceden takılıyomusn geceleri kova falan he ?

sen sadece kovalanıncami konusabiliyosun? yazık ozman bi 5 lik ancasın..
  • Amacın Ne LAN ADMİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.