Şimdi Ara

AmaDouS SATILDI ! - 90 LV Full Farm 5.1 Hybrid Spear (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carı alan kişi plvl yapmayı düşünürmü acaba :) saturnde plvle ihtiyacım var
  • 17750 silk mi O kadar silk alınır mı ya :) Amachar hekidiyo..2 sun var charda yan charlarda güzel 2000 YTL değer bnce bu charlar..
  • mükemmel bir char ya param olsa trink alırım vallahi mükemmel kasmışsın charı arkadaşım hayırlı satışlar.

Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeyhunEroqlu

tek globalle kendımı temızlerdm ama yaptıım şerefszlklernde arkasında durdum o kadar şrfszm yani Nyse char satılık işte

Adam şerefsizim diyor, kimse okumamış sanırım

Ne güzel, bir sürü "anlayışlı" forumcularımız var

• quote:

Orjinalden alıntı: theeric

quote:

tek globalle kendımı temızlerdm ama yaptıım şerefszlklernde arkasında durdum o kadar şrfszm yani Nyse char satılık işte

Saol sanada saol

• Sululuğa gerek yok
  • satarsın bu charı sen 2 bine
  • valla çok iyi çar bu sitede takılanların geneline bakarsak %90ı ögrenci almaları imkansız gibi gözüküyor ama yinede inşallah satarsın kardeş Satürnden __Nirvana__
  • Adama hakaret ettikçe hoşuna gidiyor Devam beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

Adama hakaret ettikçe hoşuna gidiyor Devam beyler

yanlış anLamışsın muhattap olacak adam bulamadıgım ıcın boyle bı durum oluyo ^^
    Nyse nyse hepnize tşkrler ^^
  • direk e-baydan sat ceyhun zaten bundan sonra uğraşmam forumdan falan bende illa konuyla alakasız yorumlar gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

direk e-baydan sat ceyhun zaten bundan sonra uğraşmam forumdan falan bende illa konuyla alakasız yorumlar gelir

tmm
  • up - Yan Charlar 80 lv oldu fiyat aynı
  • arkadaşlar aman diyim size bn saturnde açıldığından beri oynuorum bu AmaDouS çalıntımı ne habire globaldan küfür edip duruolar neyse bilgilendirmek istedim serverda hiç sevilmeyen bir çar

iyi forumlar

satışın onünü kesmek deil amacım sadece insanları bilgilendirmek hatırlarsın bni AmaDouS naystgirl den selamlar banada bi konuda kazık attın ama uzun hikaye neyse
  • quote:

quote:

Adam zaten şerefsiz kimsenin okumasına gerek yok bilinen bişey bu. Charı alacak arkadaşa allah kolaylık versin.

• quote:

Orjinalden alıntı: kajmer21

arkadaşlar aman diyim size bn saturnde açıldığından beri oynuorum bu AmaDouS çalıntımı ne habire globaldan küfür edip duruolar neyse bilgilendirmek istedim serverda hiç sevilmeyen bir çar

iyi forumlar

satışın onünü kesmek deil amacım sadece insanları bilgilendirmek hatırlarsın bni AmaDouS naystgirl den selamlar banada bi konuda kazık attın ama uzun hikaye neyse

Char servera başladığımdan beri bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbertDaSalvo -- 2 Eylül 2008; 8:52:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deli_ayaz

quote:

quote:

Adam zaten şerefsiz kimsenin okumasına gerek yok bilinen bişey bu. Charı alacak arkadaşa allah kolaylık versin.

saol abisi saol

• up
  • Süper Ötesi Char Tebrik Ediyorum En Yakın Zamanda Satılması DiLeğiyLe
    Saturnden Xenophobia
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HitmaN_

Süper Ötesi Char Tebrik Ediyorum En Yakın Zamanda Satılması DiLeğiyLe
    Saturnden Xenophobia

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.