kardeş bu çar bu kadar küfür yemiş sen olsan alırmısın die sormucam.. küfür yedikçe hoşuna gidiyo gülücükler saçıyosun... oyun ahlakı diye bişey duymadın heralde.. allah ıslah etsin bu car serverin kralı olsa noolur ki..
bu arada parası olan herkes bu hatta bundan alasını bıle yapabılır amaaa herkes ADAM OLAMAZ
hadi buna da gül şimdi..
quote:
Orjinalden alıntı: cixxy
kardeş bu çar bu kadar küfür yemiş sen olsan alırmısın die sormucam.. küfür yedikçe hoşuna gidiyo gülücükler saçıyosun... oyun ahlakı diye bişey duymadın heralde.. allah ıslah etsin bu car serverin kralı olsa noolur ki..
bu arada parası olan herkes bu hatta bundan alasını bıle yapabılır amaaa herkes ADAM OLAMAZ
hadi buna da gül şimdi..
ben adamım ben kralım dıe bı ıddam oldugunu nerden cıkardın her gece ruyalarına gırıorum heralde yol al
arkadas seni once kutlarım saglam car yapmıssın skıllerine bakmadık ama dıger hersey super skıllerın nereye ne kadar verildigini de yazarsan cok guzel olur
bu çardaki silk ler zaten 2000 tl eder
elındeki ıtemleri satsan 2 b gold yapar onlarda 600tl eder ortalama bide car zaten 90 lv saglam car yani kısaca en az 3000tl eder
alıcı arkadaslar ayıp ama upupup uppppppppppppppppppppppppp pls carın sahıbı olan arkadasım su laf klasik olmustur ama bu cara alacak ortamım olsa hıc dusunmem hayırlı satışlar
mixer alıcam ya :D para lazım aın su charı 500 ytl ye elden :D
UppPp
upppp
upppppppp
Güncel...
quote:
Orjinalden alıntı: theeric
quote:
Orjinalden alıntı: CeyhunEroqlu
tek globalle kendımı temızlerdm ama yaptıım şerefszlklernde arkasında durdum o kadar şrfszm yani Nyse char satılık işte