Güzel Char ucuz, Hayırlı satışlar Extra olarak Albert Da Salvo bir katilin ismiydi dimi yanlış hatırlamıyorsam , Pedro lopez falan :D
Zeka yaşı ile beden yaşı ters orantılı olsa gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: FeteLin0
Güzel Char ucuz, Hayırlı satışlar Extra olarak Albert Da Salvo bir katilin ismiydi dimi yanlış hatırlamıyorsam , Pedro lopez falan :D
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: LastSoldi3r
Zeka yaşı ile beden yaşı ters orantılı olsa gerek.
neyk
uplamaktan parmaklarım uyustu up
up
sen bu charı elden satarsan kesin dayak yersin
quote:
Orjinalden alıntı: [B]ertu
quote:
o hiç belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: AlbertDaSalvo
quote:
o hiç belli olmaz
Bende serverdeyim ama inan bana klavye delikanlısı değilim senden kazık yese idim suanb süper fırsat olurdu benim için guildleri uyutmuşsun ya senide uyutup bi güzel döverdim ama harbi kazık yese idim baldırdan bi parça alırdım
Neyse helal olsun ii kazıklamışsın hayırlı satıoşlar
şimdi okadar gold caldın bide charı elden satcam demişsin sana tavsiye verim almaya gelen biri olursa dua etde parasını caldığın birisi olmasın
adam acık sözlü caldım diyo ya
quote:
Orjinalden alıntı: best27
şimdi okadar gold caldın bide charı elden satcam demişsin sana tavsiye verim almaya gelen biri olursa dua etde parasını caldığın birisi olmasın
adam acık sözlü caldım diyo ya
bos gezmıyorum ben farkmaz istersen topla tüfekle bıcakla köpekle
Serverda sevilmeyen bir char deniliyor yinede fiyat iyimiş yani 2 sunu var yanında bence makul alınabilecek bir char hayırlı satışlar.
Bırakın Su herifi Allah'ın Aşkına . Arkadaşımla Benim 150-150 Toplam 300 YTL paramızı Çaldı . o 83 wizz we 83 xbowu wereceğim diye . adamlığı bu kadar . + arkadaş uyuşturucu cash'idir . elimde belgeside wardır.
quote:
Orjinalden alıntı: Adidass
Bırakın Su herifi Allah'ın Aşkına . Arkadaşımla Benim 150-150 Toplam 300 YTL paramızı Çaldı . o 83 wizz we 83 xbowu wereceğim diye . adamlığı bu kadar . + arkadaş uyuşturucu cash'idir . elimde belgeside wardır.
tamam
tanıyorum bulusup konusmuslugumuzda var saglam eroinmandır ama ıyı adamdır kafası iyiyken yapıyor bişeyler ama özünde iyi çocuktur
Allah'ım sen ıslah et bu arkadaşı. Oyun önemli değil,oyun sonuçta ama eroinmansa Allah yardım etsin ne diyeyim.Belki bir gün doğru yolu bulur. Upp.