Şimdi Ara

AmaDouS SATILDI ! - 90 LV Full Farm 5.1 Hybrid Spear (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • upppppp
  • up up
  • Öncelikle Ceyhun charının satılmasını temenni ediyorum ve söze giriyorum.

Saturnde oynayan ve oyunu bırakmış bi kişi olarak sözüm sizlere parayı görünce herkesin ağzından pis salyaları damlıyor.ulaşamadığınız yerede mundar diyosunuz .evet bende dolandırdım bilen bilir :D Herkes sanal alem efesi gidin bulun ceyhunu alın hesabını yada benm farketmez reeldede okadar yüreklimisniz bakalım. havlamak kolaydırda gel ısır bakayım :D bi oyunu gerçek sanıyosunuz ihateturkse kızıyosunuz ama meclisteki pkkya göz yumuyosunuz helal olsun. sözün kısası ceyhun bnm kafadan oyunu zewk için oynuyo ben fazlasıyla zewkini aldım ve bıraktım herkese kolay gelsin.Sizin gibi efendi olupta kahrımdan gebermedim zewkini aldım istediğim herşeyi yaptm.Saygılarımla lol lol lol bye bro
    _RomeO_ Legend ...

• sadece birşeyi doğru söylemişsin o da bunun sadece bir oyun olduğu..Ama sizin gibi dolandırıcılar yüzünden milletin silkleri,ticketlerı, o kadar emekle yaptığı itemler hatta ve hatta bnbir emekle kastığı çarlar boşa gidiyor.İyiki bırakmışsın oyunU,oyun bir dolandırıcıdan daha kurtulmuş oldu.Ama o dolandırdıkların senin yanına kalmaz bunuda bil.Milletin para biriktiripte aldığı o silkleri,itemlerı,charları Allah bir tarafından çıkarır.Silkroad bir oyun olabilir ama emeğe ve insana her zaman saygı vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaggerPoison

sadece birşeyi doğru söylemişsin o da bunun sadece bir oyun olduğu..Ama sizin gibi dolandırıcılar yüzünden milletin silkleri,ticketlerı, o kadar emekle yaptığı itemler hatta ve hatta bnbir emekle kastığı çarlar boşa gidiyor.İyiki bırakmışsın oyunU,oyun bir dolandırıcıdan daha kurtulmuş oldu.Ama o dolandırdıkların senin yanına kalmaz bunuda bil.Milletin para biriktiripte aldığı o silkleri,itemlerı,charları Allah bir tarafından çıkarır.Silkroad bir oyun olabilir ama emeğe ve insana her zaman saygı vardır.

Kımseden zorla almadık hepsi stallardan birer birer cektiler potları ve dahası

• Param var almak isterim ama senin hakkında yazılan yazılar almamı biraz engelledi..

Hayırlı satışlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlbertDaSalvo

quote:

Orjinalden alıntı: DaggerPoison

sadece birşeyi doğru söylemişsin o da bunun sadece bir oyun olduğu..Ama sizin gibi dolandırıcılar yüzünden milletin silkleri,ticketlerı, o kadar emekle yaptığı itemler hatta ve hatta bnbir emekle kastığı çarlar boşa gidiyor.İyiki bırakmışsın oyunU,oyun bir dolandırıcıdan daha kurtulmuş oldu.Ama o dolandırdıkların senin yanına kalmaz bunuda bil.Milletin para biriktiripte aldığı o silkleri,itemlerı,charları Allah bir tarafından çıkarır.Silkroad bir oyun olabilir ama emeğe ve insana her zaman saygı vardır.

Kımseden zorla almadık hepsi stallardan birer birer cektiler potları ve dahası

Acınıcak insanlarsınız insanların güvenlerini iyi niyetlerini bukadar kolay suistimal ediyosunuz bide üstüne dalga geçiyosunuz.
    Sizin gibi insanların bu hayatta hiç sevgi şevkat iyilik vs... gördüğünü hiç ama hiç sanmıyorum.Hayatta hep ezilmekten bu hallere düşüyosunuz.Şuan 2nizede acıdım yazık şunun charını alın da gitsin 2 fırt daha esrar çeksin

• Koçum sen rahat ol benm sevgilimde var ailemde war sevdiklerimde sevenlerimde.senn gibi egolarımı oyunda tatmin etmeye çalışmıyorum öksüz sizin gibi enayliler olduğu sürece oyundan hep zewk aldım. muck gangsta hadi gel hadi beni sustur

• quote:

Orjinalden alıntı: Sro_is_NOOB

Koçum sen rahat ol benm sevgilimde var ailemde war sevdiklerimde sevenlerimde.senn gibi egolarımı oyunda tatmin etmeye çalışmıyorum öksüz sizin gibi enayliler olduğu sürece oyundan hep zewk aldım. muck gangsta hadi gel hadi beni sustur

+1 aynı şekilde sevgilimde var seven arkadaslarmda sadece enayi parası yemek hoş

• beyler 3-4 tane çakal gelmiş buraya makara yaparak ilgi çekmeye çalışıyorlar charıda 5para etmez 1000 ytlye nerde char satılıyor artık ilglenip egolarını tatmin etmeyin boşverin
  • zamanında türklere kufur eden birinin charı bu char ayrıca saturn serverı bende silkroadın en kotu serverı bomboş muhabbet etcek kimse yok

sayın AmaDous turklere kufur ederdin simdi onların charını almasını bekliyon pes doğrusu
  • SATILDI KONU KİLİT LUTFEN
  • alana acıyorum böylesine aciz bi insanın charını acizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz amadous
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRlNlTY

alana acıyorum böylesine aciz bi insanın charını acizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz amadous

benden kazık yıyenler aciz

• quote:

Orjinalden alıntı: SpyTurk22

beyler 3-4 tane çakal gelmiş buraya makara yaparak ilgi çekmeye çalışıyorlar charıda 5para etmez 1000 ytlye nerde char satılıyor artık ilglenip egolarını tatmin etmeyin boşverin

Koçum ozamn sende gözlerini kapa hm çewre kirliğine maruz kalmamış olursun hemde o küçük çenen dinlenmiş olur biraz :D Sni kimse zorlamıyor o boktan yere yorum yaz diye :D
  • satıldığını hiç sanmıyorum, kaç aydır satmaya çalışıyor kimse almayınca da ilandan vazgeçti, şimdi gelmiş buraya satıldı ayaklarına yatıyor..

Allah seni bildiği gibi yapar umarım AMsalakADOUS.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

satıldığını hiç sanmıyorum, kaç aydır satmaya çalışıyor kimse almayınca da ilandan vazgeçti, şimdi gelmiş buraya satıldı ayaklarına yatıyor..

Allah seni bildiği gibi yapar umarım AMsalakADOUS.

Mert Akay Adlı Kişiye sattım ne ayak yapcam maltoroz
  • AMsalakDOUS diil o AMIdeyyUS kazık attığı ini sevinen ,insanları kandırdığı için sevinen vede bu yaptıklarını oyun adı altında aklamaya calısan zavallı sana sesleniyorum forumda belliki yüzüne tükürseler yarabbi şükür diosun tabi bi yaradanın varsa senin bak bende artık gülüyorum sana aciz yalancı kimi yaptıklarını din adı altında kimi vatan sevigisi altında işte böyle hayatta beş para etmeyen zavvalılarda oyunda yapoyo.. arkadaşlar bence bu aciz veled-i zşna ile muhattap olmayın rant sağlıyo kendine hosuna gidiyodur siz yazı yazdıkça.. çünkü gerçek hayattta kale alınmıyo bu zavallı ancak oyunda forumlarda kendini adam yerine kondugunu ondan cevap yazılıp insan olduğunu düşüüyo bence artık yazmayın bu benım son yazım ne derse desın cevap yazmıcam..doktor kendi haline bırakın dedi

• quote:

Orjinalden alıntı: TRlNlTY

AMsalakDOUS diil o AMIdeyyUS kazık attığı ini sevinen ,insanları kandırdığı için sevinen vede bu yaptıklarını oyun adı altında aklamaya calısan zavallı sana sesleniyorum forumda belliki yüzüne tükürseler yarabbi şükür diosun tabi bi yaradanın varsa senin bak bende artık gülüyorum sana aciz yalancı kimi yaptıklarını din adı altında kimi vatan sevigisi altında işte böyle hayatta beş para etmeyen zavvalılarda oyunda yapoyo.. arkadaşlar bence bu aciz veled-i zşna ile muhattap olmayın rant sağlıyo kendine hosuna gidiyodur siz yazı yazdıkça.. çünkü gerçek hayattta kale alınmıyo bu zavallı ancak oyunda forumlarda kendini adam yerine kondugunu ondan cevap yazılıp insan olduğunu düşüüyo bence artık yazmayın bu benım son yazım ne derse desın cevap yazmıcam..doktor kendi haline bırakın dedi

Kesikkapı Mahallesi Hacı Ulvi Sok No:16 Kat 4 Gel canım kim kaale alınıyo alınmıyo.oyundada 100 kere verdm muhtar gibi oldum gelen cıkmadı accık göt varsa beklerm herkesi diyoruım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.