Şimdi Ara

AMAN DİKKAT ARKADAŞLARR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi insanımızın boyle yapması gerçekten hoş değil..
  • hepinizin ilgi ve alakasına teşekkür ederim
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun, Çorum'da yaşayan biri olarak gittiğim servis farklı olsa da kimseye önermem artık.. Bu tür kazalarda fırsatçılık çok fazla, bence de hakkınızı arayın. Özellikle görgü tanığı vb. bulmaya çalışın.
  • Çok geçmiş olsun hakkınızı arayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çok geçmiş olsun.
    Okudukça ağzım açık kaldı resmen.
    Allah daha beterinden ve böyle üçkağıtçılardan korusun hepimizi.
  • hepinize çok teşekkür ederim ALLAH rağzı olsun eden bulur arkadaşlar merak etmeyin bi gelin de Tokat'da bi esnaflık görün ....
  • Ben olayı tam anlamadım, kaza yaptıktan sonra bu firma ile ilişkiniz nasıl başladı?
    Kasko veya sigortanın söylediği bir servise götürmediniz mi?

Nerden bulaştığınızı anlamadım yani.
  • Gerçekten can sıkıcı çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
  • adından belli biçer

geçmiş olsun hocam. böylelerinin allah bin belasını..
  • hemen polisi aramanız gerekirdi.
  • Hocam kaza yaptğın an polisin gelmesi gerekirdi...Polis yaralamalı ve ölümlü kazaya gelmek zorunda ayrıca polis geldiği an yedi emin otoparkına tutanakla teslim edilir.
  • Cok ozur dileyerek yaziyorum hocam okuyunca yazdiklarini ben sinirlendim boyl3 occlugu olmaz gercekten zehir zikkim olsun kesinlikle birakmayin pesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, etrafınızın kalabalıklaştığı an polis çağırsaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virago60

hepineze öncelikle çok teşekkür ederim ilginize hepinizin yazdğını okudum ve yapacağım zaten başımdaki şu işi halledeyim ilk işim mahkemeye başvurmak gidecek olanlara ise kardeşim bence gitmeyin a.l.c auto life center diye bişey yok tamamen farklı biryer dediğim gibi ALLAH düşmanımı bile düşürmesin gerekli yerlere şikayet ettim internet olarak mahkemeyede hafta içerisinde gideceğim bu işin peşi bırakmam benim canım yandı aman gitmeyen arkadaşlar durumum bu ben insaniyetlik namına yazdım şahıs olarak gerekli olana yapacağım ayrıca fikir veren arkadaşdan ALLAH rağzı olsun yazdıklarınızı ayrıca ilgileneceğim teşekkürler hepinize....

İlk gideceğin yer kesinlikle o bölgedeki savcılık. müracaattan derdini anlat savcıya. sakın boşverme. yaptıkları OR.çocukluğu !!!

• adamlar tam bir şebeke arkadaşlar nerden nasıl geldiler anlamadık gereği yapıldı arkadaşlar hepinizede çok çok teşekkür ederim bilinçlenin diye paylaştım ben zaten her yere şikayet ettim ben zaten aynen öyle adilik yaptıkları
  • Memleket hırsızlarla dolu hocam,,Kaza geçirdiniz,,aracın başında değil ve şehir dışı ise anında yağmalanır gibi aracınız soyup soğana çevirilir,,Haberlerde çok gördük yaralının cebinden telefonunu bile çalıyorlar.Çok geçmiş olsun.
  • böylelerine esnaf denmez yazıklar olsun... hakkınızı yedirmeyin bu .... lere.
  • Geçmiş olsun biraz fazla geçti ama konuyu rastgele buldum çok sinirlendim o işi yapanlara. Nasıl yaşayacağız biz bu ülkede 20 yaşında öğrenciyiz neler neler var.
  • Bende şimdi okudum konuyu ve sinirlerim tepeme çıktı. Adi herifler. Acaba sonuç ne oldu var mı bir gelişme ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.