Şimdi Ara

AMAN DİKKAT ARKADAŞLARR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A.L.C ÇORUM BAYİSİ OLAN BİÇER OTOMOTİVE ALLAH DÜŞMANIMI BİLE DÜŞÜRMESİN

Arkadaşlar ankara dönüşü çorumda kaza yaptım çok şükür iyiym size başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.

kaza yaptığım esnada yanıma bi kaç takım insan geldi ben hastanede uğraşırken a.l.c çorum bayisi olan nasıl olduysa biçer otomotiv yetkilileri ile karşı
    karşıya kaldım adamlar daha hastahaneden çıkmadan bana gelip arabanın fiyatı kadar masraf çıktığını ve onu çok ucuz bi rakama almak istediklerini söylediler saat gece 12 bunu nerden anladınız ben bunun hastanede konuşulmuyacağını daha sonra halledilmesi gerektiğini söyledim ve o gece memleketime döndüm bi kaç gün sonra çoruma arabamı almak için döndüm asıl olay orada başlıyor aracıma hala komik komik rakamlar teklif ediyorlar ben

satmayacağımı söyledğimde hiç ilgilenmediler bende bi kurtarıcı çağırdım zar zor bi kaç esnafdan numara bularak o sırada beklerken arabamın sağ ön lastiğinin istepne lastiği ile değiştirildiğini ve orjinaş jantının ve ön farlarının olmadığını fark ettim biçer otomotivin içene girdim sormak için o ara gördüm farı ve lastiği lantı ve sorduğumda burda olmadığını söylediler çok şaşırdım göterdim ve kaçamak cevap verdiler o parçaların benim arabama ait olmadığını söylediler ve bende taktırmış olduğum kışlık lastikle diğer lastiğin eş olduğunu gösterince zorla aldım o ara kurtarıcı geldi ve benden 4 gün için 700 lira para istediler şoka uğradım itiraz ettiğimde ortalık birden kalabalıklaştı o ara tartışdık felan ve rağzılığım olmasada attım parayı öyle aracımı tokata getirdiğimde

Aracımın kriko bijon setinin kayıp olduğunu torpitodaki sigrama çocuğumun çikolatasının bile yok olduğunu aynadaki MAŞALLAH yazısının bile yok olduğunu fark ettim arkadaşlar bu kkadar adi bu kadar ucuz bi firma görmedim ben a.l.c bailik vermiş ama biçer otomotiv çok basit bir firma oraya ALLAH kimseyi düşürmesin inanın ben o parayı vermezdim ama başımın gözümün sadakası olsun insanların kazada ki bitik pskolojisinden fırsatçılık yapılarak inanılmaz oyunlar dönüyor kesinlikle gitmeden düşünün bu arada parayı verdiğimde fiş fatura istedim 100 lira gibi ayrı bi para istedi ben hukuki yönden hakkımı arayacağım hafta içerisnde ilgili makama dilekçe vereceğim amacım biçer otomotive gitmeden uyarmak istedim esnaflık bu değil bilgilerinize sunarım arkadaşlar saygılar

• Gerçekten can sıkıcı hemşerim geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Bunlar tam bir ölü soyucu çıkmışlar. Her gün bekliyorlar demek ki biri kaza yapsın diye akbabalar.Allah ıslah etsin...
  • Öncelikle geçmiş olsun. Ben böyle durumlarda masrafımın 10 katını gideceğini bilsem, yinede hukuki olarak hakkımı ararım. Bence peşini bırakmayın.
  • kesinlikle hakkınızı arayın
  • Geçmiş olsun hocam.Gelişmeleri takip edicem.Çorum'da yaşayan birisi olarak duruma üzüldüm.Baharda arabamın boya işlerini oraya yaptırmayı düşünüyordum,bunları okuduktan sonra kapılarının önünden dahi geçmem artık.
  • çorum diyince nedense şaşırmadım.
  • Çok geçmiş olsun hocam Allah bir daha kaza bela vermesin ve böyle üçkağıtçı firmaların eline düşürmesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FORUM DİKKAT EDİN...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hukuki olarak hakkınızı arayın diyeceğim ama 2016'nın yaz aylarında "Dava sonuçlandı" diye başlık açarsınız. Maalesef bu da bir gerçek.
  • işte hırsızlık sadece cüzdan çalarak olmuyor, milyon çeşit hırsız var, bunlar da bir çeşidi..
    kazalı aracı yağmalamışlar resmen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hukuki olarak hakkınızı arayın diyeceğim ama 2016'nın yaz aylarında "Dava sonuçlandı" diye başlık açarsınız. Maalesef bu da bir gerçek

aile avukatımızın arada söylediği bir laf vardır ,adaletin eline düşme nasıl halledersen hallet der.
  • Hocam kaza anında foto çektiyse polisler tutanak için yaralanmalı kaza olduğu için polis olduğunu düşünüyor birde aracın çekildiği auto life centerda da kamera varsa araç bulunduğu yerde kamera vardır savcılığa suç duyurusunda bulunup hemen kamera görüntüklerini alırsanız ispat etmek için elinizde kanıtınız olabilir.Hem sizden yattı parası istemişler onun içinde aracı korumak zorundalar orada onuda belirtin maliyeye de bir şikayet bulunun fatura vs. verilmediği için.SGK'Ya da bir şikayette bulunun bunlar illa orada sigortasız bir işçide çalıştırıyordur en azından şüpheleniyorum diye ihbar edin.Birde yakıt deposunu da boşaltmışlar mı onu merak ettim kaza anında aklınızda olmaz ama yaparlar?Bir tanede Auto Life Center'a mail çakın ama bun u suç duyursu ve diğerihbarlardan sonra yapın.
  • hocam cok gecmis olsun.kesinlikld pesinh birakmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sivasta bir kazaya karıştım hastaneye gittik çıktığımda sivasın adamı arabayı çektirmiş kendi evinin önüne biz bulamadık kendi buldu bizi dağılan eşyaları toplamış adam daha soruyor eksik varmı diye hiç laf etmedik arabayı tanıdığına götürdü yolda brakmayalım dedi toparlattı yola çıkardı vahdet diye biri
  • Adamlar göz göre göre hırsızlık yapmış.

Yetkili merciilere mail atın, dava açın. Maddi durumunuz varsa şayet elinizden geleni yapın.

Ne demek lastiği sökmek, jantı almak
  • hepineze öncelikle çok teşekkür ederim ilginize hepinizin yazdğını okudum ve yapacağım zaten başımdaki şu işi halledeyim ilk işim mahkemeye başvurmak gidecek olanlara ise kardeşim bence gitmeyin a.l.c auto life center diye bişey yok tamamen farklı biryer dediğim gibi ALLAH düşmanımı bile düşürmesin gerekli yerlere şikayet ettim internet olarak mahkemeyede hafta içerisinde gideceğim bu işin peşi bırakmam benim canım yandı aman gitmeyen arkadaşlar durumum bu ben insaniyetlik namına yazdım şahıs olarak gerekli olana yapacağım ayrıca fikir veren arkadaşdan ALLAH rağzı olsun yazdıklarınızı ayrıca ilgileneceğim teşekkürler hepinize....
  • Çok geçmiş olsun. Merak ettiğim konu neden o adamlar kendi dükkanlarına çekiyorlar arabayı çağırdığınız kurtarıcı onların kurtarıcısı da ondan mı acaba?
    Son 1 yıldır Çorum'da görev yapmaktayım 1001 türlü insanı var maşallah..
  • servislere araç teslim ederken kmnizi ve yakıt seviyenizi kontrol edin arkadaşlar. kmniz ilerlemeden yakıt seviyeniz düşmüşse klimayı açıp arabanın içinde uyumuş demektir güvenlik. sıcacık.
  • bu yapılanı çorumlu yapmaz
  • Allah'tan korkmazlar...
  • Hakkınızı arayın hocam, geçmiş olsun bu arada
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.