Şimdi Ara

AMAN DİKKAT ARKADAŞLARR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanki kendime yapılmış gibi hissettim.... hocam hakkını alana kadar işin peşini bırakma... herkes de duysun bu olayı... ben de çevreme duyurmaya çalışacağım... şikayet sitelerine de bunları yazmalısın...
  • Hepimizin başına gelebilir. Bu gibi durumlarda ne yapmak lazım. Olay sonrası polisi ve kasko şirketinimi aramalıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorumlular tehlikeli adamlar lakabı mezarcı olan ilden korkacaksın...
  • Araç nerede beekliyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar teşekkür ederim ilgi alakanıza ALLAH rağzı olsun ardık yetkili firmayı bizle göüştüler a.l.c diye bi firma imiş büyük çapda o dükkana bayilik vermiş olanları anllattık ve geçekden ilgilendiler o firmanın avukatı imiş ve denetim için oraya gideceklerini söylediler bi kaç şikayet daha varmıiş olayı inceleme süresi için mahkemeye vemedik benle konuşan beyfendi gerçekden dediğini yaptı bu konu üzerinde baya durdu o ranın sahipleri aradı ufak bi tartışşakda şu anda a.l.c yetkililerini bekliyorum görüşmek hakkımı sonuna kadar arayacağım alakanızdan ötürü teşekkür ederim.
  • Soygunculuk resmen.. Geçmiş olsun, inşallah gerekeni yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: virago60

arkadaşlar teşekkür ederim ilgi alakanıza ALLAH rağzı olsun ardık yetkili firmayı bizle göüştüler a.l.c diye bi firma imiş büyük çapda o dükkana bayilik vermiş olanları anllattık ve geçekden ilgilendiler o firmanın avukatı imiş ve denetim için oraya gideceklerini söylediler bi kaç şikayet daha varmıiş olayı inceleme süresi için mahkemeye vemedik benle konuşan beyfendi gerçekden dediğini yaptı bu konu üzerinde baya durdu o ranın sahipleri aradı ufak bi tartışşakda şu anda a.l.c yetkililerini bekliyorum görüşmek hakkımı sonuna kadar arayacağım alakanızdan ötürü teşekkür ederim.

Hocam sonuç nedir?
  • A.L.C genel merkezden aradılar görüşme gerçekleştisorunu hallettik poztif olarak
  • Corum

Hayatimda bir kac tane corumlu ile karsilastim. Bunlardan ilki uni. zamani idi ve tum yurt o ucubeden nefret ederdi. Digerler iki kisi ise tum arkadas cevrem ve ben nefret ettik. Hatta onu taniyan ve benim daha sonra tanidiklarimda nefret etmisler.

Sonra "corum" ve "corumlu" olanlar hakkinda burada okuduklarimdan sonra meselenin ozunu anladim.

Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 4 Ocak 2015; 4:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: virago60

A.L.C genel merkezden aradılar görüşme gerçekleştisorunu hallettik poztif olarak

pozitif derken tazminat mı aldınız hocam geçmiş olsun uzun zaman geçmiş ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.