Şimdi Ara

Amarok Ses Sistemi M-Acoustic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar VW Amarok aracima ses sistemi yaptirmayi dusunuyorum aracta Sub koycak yer yok koltuk alti bas seklinde olabilir sadece.Biyerden fiyat aldim bunu sizle paylasmak istedimm,fiyat konusundaki fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.Forumda uzun bir arastirma yaptim fakat saglikli bi sonuc bulamadim...

M-Acoustic M4080=180$
    2 Adet M-Acoustic Msq 650.2 16cm Comp.=150$x2
    2 Adet Audiotech Sloch 35$x2

Kablo+izolasyon+mdf+kurulum =350 tl

1500 tl'lere geliyor dedi.

Fikir verip yorum yaparsaniz sevinirim fiyat konusunda.Iyi forumlar.

• Ses kalitesi olarak fiyat performans ürünlerinin hertz ve infinity olduğunu düşünüyorum. Macoustic o kadar da iyi değil ses kalitesi olarak;) kamyonete slimm bas koyulduğunu görmüştüm bir videoda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barishrocker -- 8 Eylül 2013; 22:32:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki fiyat nasil ? Abartili mi yoksa normal mi ? Veya ayni fiyatlara sizin onerebilceginiz baska bi sistem var mi ?
  • Hertz ep4, hertz esk165, hertz ecx165 olabilir veya esk yerine infinity ref serisi de olabilir;)

• http://www.aktepesound.com/?urun-3960-ROCKFORD-FOSGATE-R2SD2-10-25-CM-PRIME-R2-2-OHM-DVC-SHALLOW-SUBWOOFER.html

Bu tarz ince suba gene ince bir kabin yapıp koltuk arkasına koymuşlardı gördüğüm araçta..ama böyle bir şey alırsan amfiyi de ep5 yani 5kanal alman lazım..

• Böyle bir sistem düşünebilirsin.
  • Hocam sağol tavsiyerlerin için Silverado'daki biraz abartı olmus hemde Amarokta koltuk altında ole bi alan yok ne yazıkki :) Ama dediğin markalara bakıcam teşekkürler yardımların için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.