Şimdi Ara

Amatör 3D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amatör olarak 3D ile uğraşılabilir mi? Ne kadar vakit alır ve eğlenceli midir?

Biraz konulara bakınca ilgimi çekti doğrusu.

• abc
  • ilgilenir tabikide ben tamamen hobi amaçlı başladım ilk olarak odamı modellemeye daha sonrada animasyonlar yapmaya basladım tabi elimden geldigince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 10 Mayıs 2011; 22:40:07 >
  • Sağol dostum.Keşke bide Fileserve kullansanBu arada bu HDR kullanma dersi varmıydı senin derslerin arasında?
  • @by_MuKa

Nasıl başlanılır peki? Hiç bilmeyen birisi ilk başlangıç için ne yapması lazım? Hangi program, hangi ders, hangi kitap vs.?
  • İlk önce bilgisayarına bir 3ds max kurman gerekir
    daha sonra benim yukledigim dersleri yavas yavas indirmeye baslayıp videodaki dersleri aynı anda tekrar edersen ufaktan menuleri ögrenmeye baslarsın zaten derslerde menulerin anlatımları var daha detaylılarıda var elimde isteyen olursa onlarıda upload edebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: D.N

@by_MuKa

Nasıl başlanılır peki? Hiç bilmeyen birisi ilk başlangıç için ne yapması lazım? Hangi program, hangi ders, hangi kitap vs.?
  • Eğer sıfırdan başlayacaksan.İlk önce türkçe bir kitap alıp.Kitapı bir hallet derim.Ek olarak başlamak istediğin programı iyi seç.3ds max ,cinema 4d, maya, lightwave, gibi bir sürü program var.En çok kullanılanı türkiyede 3ds max.Ama diğer programlarıda kullanabilirsin.Onu seçmek sana kalmış.Kitapı bitirince temel bilgileri edinmiş olacaksın.Ardından video derslere geç.Video derslerdede şu sıralamayı izle.Modelleme>kaplama>ışıklandırma ve render>animasyon diye gitmeni tavsiye ederim.Kitapı bitiridikten sonra ingilizcen varsa biraz yabancı dersleri takip etmen daha iyi olacaktır.Mesela eat3d 101 nolu set çok iyi.Fxphd,lynda ve digital tutorsun giriş setleri çok iyi.Son olarak ingilizcen varsa direk videolarilede başlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d oyun
    4 yıl önce açıldı
    3d hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

İlk önce bilgisayarına bir 3ds max kurman gerekir
    daha sonra benim yukledigim dersleri yavas yavas indirmeye baslayıp videodaki dersleri aynı anda tekrar edersen ufaktan menuleri ögrenmeye baslarsın zaten derslerde menulerin anlatımları var daha detaylılarıda var elimde isteyen olursa onlarıda upload edebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: D.N

@by_MuKa

Paylaşırsanız çok iyi olur.
  • videolu derslerden bile öğretmekte çok zevklidir anında kaparsın işi
  • 3ds Max ve 3ds Max Design var sitesinde. Hangisini indirmeliyim?
  • zevkli ve eğlencelidir sen yeterki keyif alarak başla işe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.