Ocak ayında başlayacak olan İstanbul amatör liginde (8-10 takımlı bir lig) 1 ve 2 numara oyuncuya ihtiyacımız vardır. Aşağıdaki yazılılanlara bir itirazınız yok ise bekleriz...
1- Takımımız tamamen amatör olup herhangi bir maddi ödeneği yoktur. Hatta herkes yol ve oluşabilecek diğer giderleri kendisi karşılar. 2- Antremanlar haftada 2 veya 3 gün bakırköy veya civarında yapılmaktadır. 3- Yaş sınırı yoktur. 4- Eğer lisanssınız yoksa tarafımızdan çıkarılacaktır. Ama bunun için sağlık raporu ve birkaç evrak gerekmektedir.
İlgilenen arkadaşlar kısaca kendilerini tanıtarak mesaj atabilirler. Mümkün olan en kısa sürede cevap verilecektir.
antremanlar hangi günlerde ve hangi evrakları istiyorsunuz
Şu anda p.tesi, salı ve perşembe. Ama tam katılım sağlandığında ortak boş günler için beraber kararlaştırılacaktır. Lisans için Sağlık raporu, 2 adet resim ve N. Cüzdanının önlü arkalı fotokopisi.
Katılmak isterim ama liseye gidiyorum ve okul var okul saatlerine uygunsa eğer gelebilirim.Boyum biraz kısa ama seçim sizin...
1 numara için boy sorun olmaz, basketbol oynayabiliyorsan yeterli. Antremanlar hepimiz çalıştığımız için akşam saatleri veya hafta sonu. bundan sonraki ilk maç veya antremanın yerini bildiririm, isterseniz görmek için gelebilrisiniz
tam benim pozisyonlar.. ama kolum sakat lanet olsun
O zaman ailemle konuşucam izin verirlerse kesin katılırım boyum 172 daha önce hiç takımda oynamadım takım oyunu pek yerleşik değil o yüzden ama sokakta yetiştiğim için atletik olduğuma inanıyorum boyum 1 numaraya uygun biliyorum ama 2 numarada çok daha iyi oynıyıcağıma inanıyorum skor üretme kabiliyetim olduğunu düşünüyorum, savunmada elimden geleni yapmaya çalışırım...
Dediğim gibi izin verirlerse en kısa zamanda sizlen irtibata geçerim bu arada benim okul kadir has anadolu lisesi küçükyalıda p.tesi ve salı günleri 4te çıkıyorum çarşambada 3te çıkıyorum eğer katılırsam okuldan çıkıp geleceğim kesin ama saatlere yetişebilirmiyim orasıda önemli...
takımın yaş ortalaması kaç maçları bakırköydemi yapıyorsunuz?
yaş ortalamasını tam olarak hesaplamadık. Ama aramızda her yaştan oyuncu var.
2 kişi 20 yaş altı 3 kişi 25-27 yaşlarında 3 kişi 32,32,33 1 kişi 40
maç tarihini ve saatlerini federasyon belirliyor. Çoğunlukla hafta içi akşam veya hafta sonu olacak Olası salonlar A. Cömert, Bayrampaşa, Caferağa
görmeye ne zaman ve hangi salona gelebiliriz
Caferağa olursa çok iyi...
henüz antreman programı belli değil. önümğzdeki hafta bellli olur. ama görüşmek istiyorsanız bakırköy spor tesislerinde oynuyoruz. E-mail atarsanız bilgilerin veririm
Ben antrenmana gelcem bi kere eğer ulaşım çok zor olmuyosa devam ederim haber verirsiniz buraya antrenman gününü ve saatini ona göre gelmek istiyorum denemk için bi defa...
Ya biraz sabırsız davrandığımın farkındayım ama gelmek istiyorum karar verdim yer ve zaman gösteren bi cevap yazabilirmisinz...
Merhaba arkadaşlar amatör olarak basketbol ile ilgilenmek istiyorum ama 28 yaşındayım alırlar mı beni. Konya'dayım ben.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme