Şimdi Ara

Amatör bir fotoğrafcı için kullanılabilir en iyi makine??Ustadlardan yardım bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bende fotoğrafcılık merakı başladı ki bitmek bilmiyorum.Bende hem hobi olarak hemde bu işi profluk derecesine kadar yapmak istiyorum.Şimdi forumdaki bir çok konuyu okudum,aklımda birkaç makine belirdi ama işte benim ihtiyaçlarımı karşılayacak bir makine hangisidir bilemedim ?Bu konuda yardımlarınızı ve tavsiyelerini bekliyorum.
    Benim aklımdaki makineler ;

1.Nikon D40 Fiyatı : 799 ytl Teknosadaki sayfası için : http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135170549&CS_Category=_SBA_873_1662_782_4039&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

2.Kodak Easyshare z812 Fiyatı: 699,ytl Teknosadaki sayfası için : http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982599&CS_Category=_SBA_873_1662_782_3561&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

3.Fujıfılm fınepıx S1000FD Fiyatı: 749 ytl Teknosadaki sayfası için :http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119982816&CS_Category=_SBA_873_1662_782_3557&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873

4.Kodak Easyshare Z1012 Fiyatı: 649 ytl Teknosadaki sayfası için : http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171518&CS_Category=_SBA_873_1662_782_3561&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI873#

İşte bnm aklımdan geçen makineler bunlar.İlk satıra D40 ı yazdım ama biraz zor gibi görünüyor o fiyat olarak beni aşar ama işte şartları zorlayarak belki olabilir o.

Sizden istediğim abilerim,ablalarım bunlar için yada sizin bildiğiniz modellerde olabilir,bir amatör için bu işi öğrenmek için yapan biri,uzun yıllar boyunca yapmak isteği olan birisi için ilk makinesinin ne olmasını önerirsiniz? Saygılar.

1 temmuzda da zam geliyormuş,biraz hızlı olmak istiyorum :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfsercan -- 29 Haziran 2008; 21:39:05 >

• arkadaşlar bi yorum yazsanızda ona göre hareket etsem ya..acemiyim bu konuda yanlış kara vermek istemiyorum.
  • Eğer uzun yıllar kullanılacaksa Nikon D40 tabii ki daha iyi bir tercih olur ama teknik bilgi gerektirir.
  • panasonic fz50 ve nikon p80 e de bak istersen.
  • arkadaşım ametör olma amatör ol

klavye hatası olduğu belli dalga geçmiyorum duzeltırsen daha guzel gorunur
  • aslında bulabılsenın fujının 6500 u tek kelımeyel mukemmeldir amator oalrak senı sonsuza akdar goturru gozu tok bırıysen, bunların arasıdna hangıs ıdersen bilmiyorum maalesef..
  • Onların arasında sınıf farkı var bi kere ve hal böyle olunca direkman D40 alınır ve diğerleri elenir.

D40 DSLR bir makinedir. Diğerleri DLSR-Like bir makinedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Onların arasında sınıf farkı var bi kere ve hal böyle olunca direkman D40 alınır ve diğerleri elenir.

D40 DSLR bir makinedir. Diğerleri DLSR-Like bir makinedir.

• kodak almayın
  • birinin sensörü yayvan- büyük diğerleri leblebi
    iso olarak diğerlerini de ezer
    aslında kıyaslamaya bile gerek yok
    kiti seni uzun süre götürür, ileride de geliştirirsin
    tabi ki D40.. amatörüm diye korkma; kısa zamanda sökersin...
  • Hepsi iyi makinalar ancak Kodak alma derim.
  • yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.gayet faydalı oldu bnm için.
    Büyük ihtimalles Fujıyi alcam.

Edit: Ametör yazısını Amatör olarak düzelttim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstfsercan

yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.gayet faydalı oldu bnm için.
    Büyük ihtimalles Fujıyi alcam.

Edit: Ametör yazısını Amatör olarak düzelttim.

İşin ilginç tarafı yorum yazan arkadaşlardan hiç biri tam anlamıyla Fujınin bu modelini önermedi
  • desene yorumlar havaya uçtu :)
    neyse iyi günlerde kullan
  • Bence de d40 kısa zamanda öğrenebilirsin bu işi gerçekten hakkıyla yapmak istiyorsan biz sadece öneriyoruz son karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.