Bildirim
Amatör elektrik yardım :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önce ilgilendiğiniz dalda kitap edinmeniz ve bu kitaplardaki örnekleri yapmanız daha iyi olur. -
uygulama olarak bildirim tesisatı senin için en uygunu olur. ama iyi bir eğitim almadan 220 volt ve üzerine bulaşmamanı tavsiye ederim. 16-17 yaşındaki öğrencilerimiz bile kendi başlarınayken, devrelerine enerji veremiyorlar. elektrik işlerini yapmaya başlamadan önce ohm ve kirşof kanunlarını, elektrik devrelerini bilmek şarttır. en önemli şeyi unutma, elektrik deneme yanılma yöntemiyle öğrenilemez.(kendine ve çevrendekilere zarar vermek istemiyorsan.) bunun en iyi yolu endüstri meslek ve teknik liselerinden geçer.
liseye başlayacağın zaman, bu hevesin kaçmazsa, sultanahmet endüstri meslek ve teknik lisesine gelmeni tavsiye ederim. anadolu teknik lisesinide bünyemizde bulunduruyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 17 Temmuz 2013; 16:23:11 > -
Öncelikle çok teşekkür ederim. Bundan önce Bilgi Üniversitesi'nde üstün zekalılar bölümünde bir süre eğitim gördüm.Bütün bildiğimi oradan öğrendim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dergul
uygulama olarak bildirim tesisatı senin için en uygunu olur. ama iyi bir eğitim almadan 220 volt ve üzerine bulaşmamanı tavsiye ederim. 16-17 yaşındaki öğrencilerimiz bile kendi başlarınayken, devrelerine enerji veremiyorlar. elektrik işlerini yapmaya başlamadan önce ohm ve kirşof kanunlarını, elektrik devrelerini bilmek şarttır. en önemli şeyi unutma, elektrik deneme yanılma yöntemiyle öğrenilemez.(kendine ve çevrendekilere zarar vermek istemiyorsan.) bunun en iyi yolu endüstri meslek ve teknik liselerinden geçer.
liseye başlayacağın zaman, bu hevesin kaçmazsa, sultanahmet endüstri meslek ve teknik lisesine gelmeni tavsiye ederim. anadolu teknik lisesinide bünyemizde bulunduruyoruz.
Ne alaka ? Calissin anadolu veya fen lisesine gecsin. universitedede istedigi bolume girsin.ha bir an once hayat atilayim derslerim zaten kotu diyotsa tamam ama
reklam yapiyorsunuz sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaantolga2550
Öncelikle çok teşekkür ederim. Bundan önce Bilgi Üniversitesi'nde üstün zekalılar bölümünde bir süre eğitim gördüm.Bütün bildiğimi oradan öğrendim.
Bende senin yaslarinda baslamistim hobi olarak. once butun devre elemanlarinin calisma prensibini ve baglantisini ogren. daha sonra basit devreler yapmaya basla. devami gelir. yardima ihtiyacin olursa at bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: du riechst so gut
quote:
Ne alaka ? Calissin anadolu veya fen lisesine gecsin. universitedede istedigi bolume girsin.ha bir an once hayat atilayim derslerim zaten kotu diyotsa tamam ama
niyetim reklam yapmak değil, elektriğe ilgi duyan biri kolay kolay bulunmuyor. hazır bir tane potansiyel varken, kaçırmak istemiyorum.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: du riechst so gut
quote:
niyetim reklam yapmak değil, elektriğe ilgi duyan biri kolay kolay bulunmuyor. hazır bir tane potansiyel varken, kaçırmak istemiyorum.
Çok teşekkür Ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaantolga2550
Merhaba.Ben Kaan Tolga 11 yaşındayım elektrik işlerini seviyorum ama daha yeni başladım. Bu işi pek iyi bilmiyorum. Neler ile başlamalıyım ?
İşi mutfağında öğrenmek gerek,hayati önemi olan bir dal, teorik olarak kendini eğitmelisinki pratikte sonuç alıcı bilgi ve beceriyi uygulama durumuna gelebilesin iyi bir seçim yapıyorsun ama aman dikkat biraz öncede belirttim olayda hayatiyet söz konusu başarılar diliyorum. -
Arkdaşım hobby elektroniği denen basit devrelerle başlayabilirsin. Yaptıktan sonra da eğlenebilirsin. Mesela Tip31'li müziğe duyarlı led ya da vumetre gibi devreleri yapabilirsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X