|
Amatör Fotoğraflarım (2. sayfa)
-
-
Hocam prof bir makinaya geçme zamanınız gelmiş -
Gayet güzel fotoğraflar. Giriş seviyesi bile olsa bir dslr a gçmeniz gerekiyor bence. -
Hocam sizin tavsiyeniz ne olurdu? Aynasız tercihi doğru olur muydu? -
Aynasız makineler taşıması kolay cihazlar. Ben aynasız Mft olan Olympus tercih ettim.Daha önce eos 1000d vardı. Adım adım ilerlemek en doğrusu.quote:
Orijinalden alıntı: SoğukNefes
Hocam sizin tavsiyeniz ne olurdu? Aynasız tercihi doğru olur muydu?
Sana güzel bir karşılaştırma. En iyisi kendin karar ver.https://www.senelfoto.com/dslr-aynasiz/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 7 Eylül 2020; 19:23:52 > -
Biraz ekleme yapma vakti geldi :)
Amynthas Kaya Mezarları, Fethiye - GM 5 Plus
Saat Kulesi, Konak Meydanı - Redmi Note 8
Faralya yolundan Belcekız ve Ölüdeniz'e bakış, Fethiye - Redmi Note 8
-
Montana Tepesi'nden Belcekız ve Ölüdeniz, Fethiye - Redmi Note 8
Fethiye Kordon - Redmi Note 8
Fethiye Körfezi'ne bakış - Redmi Note 8
Fethiye Körfezi'nde gün batımı - Redmi Note 8
-
@tolgaataman @MarshallEriksen @Tayff
Uzun bir aradan sonra artık X-S10 + XC 15-45 ikilisiyle nihayet geri dönüyorum. Yeni fotoğraflara da yorumlarınızı/eleştirilerinizi beklerim hocam. Teşekkürler...
-
Elinize sağlık, çok güzel ve giderek gelişen fotoğraflar, yeni makinenizde hayırlı olsun, bu makine ile çekeceğiniz fotoğrafları bekliyorum.
-
Hocam teşekkür ederim, henüz makineyi iyice anlamaya çalışıyorum ve acemiliğimi üzerimden atmaya çalışıyorum. Birkaç fotoğraf bırakayım :)
Fujifilm X-S10 + XC 15-45
15 (23) mm
f/7.1
1/200 s
ISO 80
Capture One ile düzenlenmiştir.
Fujifilm X-S10 + XF 16-80
59 (88) mm
f/4
1/3 s
ISO 1600
Capture One ile düzenlenmiştir.
Bence bu ikinci çektiğim fotoğraf makinenin IBIS başarısını da gösteriyor. Zira 1.3 saniyeye kadar elde çekim yaptım ve keskinlikten bir şey kaybetmedim. Gövde içi görüntü sabitleme sistemlerinin olmazsa olmaz olduğunu düşünmeye başladım :)
-
Elinize sağlık tekrar hocam, çoook güzel bir yerde yaşıyorsunuz.
-
Eyvallah hocam, sağolasınız. Buyrun gelin, çayımız kahvemiz yemeğimiz var :)
-
Teşekkürler hocam.
Bende yaz tatili için Barut' a bakmıştım bugün, inşallah, nasip.
-
Barut iyidir hocam, özellikle Barut'un yanındaki Akmaz plajı ve doğal günlük (sığla) ormanı muazzamdır. Tabi seçenek çok, gelirseniz çay kahve yemek ısmarlarım.
-
Cennet gibi bir yerde yaşıyorsunuz hocam, drone ile foto, film de keyifli olur oralarda.
inşallah hocam.
-
emeğine sağlık reis güzel resimler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X